tjflea Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η άποψή σας για αυτή την κιθάρα; EPIPHONE DAVE NAVARRO SIGNATURE JANE http://www.thomann.de/gr/epiphone_dave_navarro_signature_jane.htm Όσοι έχετε πάιξει με αυτή ή κάτι παρόμοιο. Απλά σκέφτομαι μήπως απλά πληρώνεις το signature του navarro. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Σίγουρα πληρώνεις και το signature αλλά μην τρελαινόμαστε δεν είναι και το 100% τις τιμής Εκτός από το όνομα του navarro έχει και πολύ ωραία διακόσμηση, τα "custom" μπλιμπλίκια τα πληρώνεις και αυτά λίγο παραπάνω + ότι είναι ηλεκτροακουστική και έχει και τα ηλεκτρικά Αν θέλεις ένα όργανο που θα πληρώσεις 100% ποιότητα κατασκευής (κοινός value for money) τότε ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή :-\ Αν θέλεις ένα όργανο που να σου αρέσει εμφανισιακά και να "διαφέρει" από τις περισσότερες χτύπησες τζακ ποτ ;D Αν σου μπήκε στο μυαλό επειδή έχει το όνομα του navarro επάνω τότε περίμενε λίγο θα σου περάσει :D :D :D Και εμένα είναι στις πρώτες μου επιλογές όταν στο μακρινό μέλλον θα κοιτάξω για δεύτερη ακουστική λόγο εμφάνισης κυρίως, αν μια κιθάρα δεν σου αρέσει εμφανισιακά ότι ήχο και να βγάλει δεν θα σε εντυπωσιάσει ποτέ broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα, και χρονια πολλα :D Πανω κατω συμφωνω με αυτα που εγραψε ο Mpikoz, αν σου κανει εμφανησιακα και ηχητικα τοτε οκ, αν απο την αλλη εχεις αμφιβολιες υπαρχουν ενα καρο κιθαρες σε αυτα τα χρηματα που ισως να ειναι και καλυτερο value for money. Και φυσικα απο τη στιγμη που μιλαμε για ακουστικο οργανο η δοκιμη ειναι απαραιτητη πριν την αγορα. EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Λάθος, sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music life Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 φιλε μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω αλλα και ενα ακομα.... όπως όλοι οι φίλοι τις μουσικής και της κιθάρας ξέρουμε για να αγοράσεις ένα ακουστικό όργανο πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις γιατί αν όχι μπορι να μην σου βγει τόσο καλό...αρα αν μπορει κάποιος να μου πει που μπορώ να δοκιμάσω την ακουστική κιθάρα EPIPHONE DAVE NAVARRO SIGNATURE JANE η έστω αν ξέρει κάτι να το αναφέρει...παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thesom Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας παιδια, τελικα την αγορασατε την κιθαρα? Εντυπωσεις?Στην Ελλαδα υπαρχει?γιατι σκεφτομαι να την παραγγειλω απο thomann Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack dawson Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2011 Eνα καλο οργανο που μπορεις να τσεκαρεις ειναι και αυτο... http://www.stollas.com/vp.asp?ID=7&cat=1&dbID=149.Νομιζω ειναι γυρω στα 500 ευρω(για πιο σιγουρα παρε τηλ στον Στολλα η σε καποιον αντιπροσωπο).Την εχει ενας γνωστος μου και οποτε πηγαινω σπιτι του δεν βλεπω την ωρα να την κρατησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2011 κοιτα πως μπορει να σπασει ο διαολος το ποδαρι του - την παρασκευη που μας περασε ειχα επισκευθει εναν φιλο μου στην πατρα - και ηταν ψημενος αγρια να παρει αυτην την κιθαρα του NAVARA(<------<< καλα το λεω) και η αποψη μου ηταν να πεταχτουμε σε ενα μαγαζι και να δοκιμασει καμια αλλη ηλεκτροακουστικη μιας και για να αγορασεις ακουστικο οργανο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πρεπει να το ακουσεις-δοκιμασεις - με τα χιαλια ζορια τον παω και αυτο που πετυχαμε ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ(ο φιλος μου παιζει σε μαγαζι και ηθελε αξιοπρεπες οργανο) πετυχαμε αυτην την κιθαρα http://www.thomann.de/gr/fender_t_bucket_300ce_amb.htm οτι και να πω για το οργανο ειναι λιγο - τρελο απιστευτο μαλακο και τρελο value for money - για μενα καλο θα ηταν να την τσεκαρεις μιας και ειναι ποιο ευκολο να την βρεις να την παιξεις καπου απο οτι η navaro - δεν θα χασεις πιστεψε με και απο εμφανιση ΣΚΙΖΕΙ - τραιμπαλ επανω και μπλιμπλικια οπως του navaro - πες μου εντυπωσεις αμα την δοκιμασεις - να πω επισης οτι ειναι ΠΟΛΥ ποιο φτηνη - φοραει τους καινουργιους fishman και θα παρατηρησεις οτι εχει κατι διαφορετικο στην κατασκευη της γιατι κοντα στο μπρατσο στο ηχειο κανει μια μικρη κουρμπα :o :o ελπιζω να βοηθησα ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thesom Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.θα λαβω τις προτασεις σας υποψιν μου.να ειστε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση