mariopol Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 *Eιναι η κι8αρα σου αρκετα βαρια και σε ποναει η μεση σου στα live? >:( *Εχει το jack στο πλαι και σχεδον παντα δεν το βρισκεις με την πρωτη οταν παιζεις ορθιος? >:( *Παντα ηθελες μια hollow-body? :) *Σου αρεσει η vintage γεφυρα της στρατ και σπανια χρησιμοποιεις το τρεμολο ή το εχεις σταθεροποιησει? ;) *Παντα σου αρεσε η κιθαρα του prince αλλα ντρεποσουν να το παραδεχτεις? :-[ *Θελεις κιθαρα με "χειρολαβη" αλλα του Vai ειναι ακριβη και δεν πληρει τις παραπανω προυποθεσεις? :) *Ταξιδευεις συχνα και θα'θελες μια travel ή practice guitar? :D Μη μου στεναχωριεσαι (γιορταρες μερες) ηρθε η λυση στα προβληματα σου! Τhe PURPLE-CAT travel guitar ;D ;D ;D χρονια πολλα παιδια! Καλες γιορτες! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλα και σε σένα...και πάντα με πρωτότυπα projects! Αρχίζουν οι ηλίθιες ερωτήσεις... 8) 1) Έχει neck diving? ;D 2) Φαντάζομαι ότι έβαλες ότι μαγνήτες βρήκες μπροστά σου...κανένα κλιπάκι για να γελάσουμε? 3) Το στρόγγυλο σώμα από τι είναι? Κανένα τελάρο για κέντημα? ;D 4) Παίζεις μόνο όρθιος ή κάθεται στο πόδι? ΥΓ. Το jack είναι όλα τα λεφτά Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι μεγαλοφυΐα. Τέλος When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 ΥΓ. Το jack είναι όλα τα λεφτά Νομίζω ότι όλα τα λεφτά είναι το μεταλλικό χερούλι ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 1 καργα ;D ;D 2 ο διπλος ειναι οτι να ναι , ο neck απο τη ρωσιδα που ειχα βρει πεταμενη. Μια χαρα παιζει (ειδικα ο neck) μονο που με γιουχαρει ;D(σφυριγμα) οταν το gain ειναι πανω απο το 7 (σε solid-state). κλιπακι ισως το απογευμα! 3 Ντεφι ειναι ;D(μαθητικο απο το σχολειο ,τους ειχε σκισει) 4 το πορτοκαλι ''αυτι'' ειναι για οταν καθεσαι! Το jack ηθελα να το κανω καιρο τωρα! Το χερουλι ειναι απο συρταρι! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέγας. Θέλω και εγώ μια τέτοια (μιλάω σοβαρά)!!! Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Μέγας. Θέλω και εγώ μια τέτοια (μιλάω σοβαρά)!!! Oρεξη να΄χουμε, και spare parts :) Να βαλω κανα μαθητουδι να χαλασει κανα ντεφι ακομα? ;D ;D ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι μεγαλοφυΐα. Τέλος +1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να ανεβάσεις κλιπ το "purple haze"! Τα σπάει η κιθάρα! Και πάνω από όλα το όνομα και η ....ουρά! Τέλειο! ;D Είσαι μεγαλοφυΐα. Τέλος +2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Πρέπει να ανεβάσεις κλιπ το "purple haze"! Ή το purple rain :P Είσαι μεγαλοφυΐα. Τέλος +3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση