vagelism Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Ο Ιdris Muhammad στο πηγαδι κατουρησε? :( Δυσκολευομαι να φτιαξω δεκαδα. Πολυ. χαχαχα.. ;D Η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου πηρε ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Πάρτε 5 και από μένα... 1. Miles Davis - Miles Smiles (Tony Williams) 2. Max Roach - Freedom Now Suite 3. John Coltrane - A Love Supreme (Elvin Jones) 4. Chick Corea - Now He Sings, Now He Sobs (Roy Haynes) 5. Booker T and the MGs - Melting Pot (Al Jackson) Booker T. & The M.G.'s - Melting Pot - 1971 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Μόνο δέκα; Θα αστειεύεσαι! ;D Δεν θα μπω καν στην επίπονη διαδικασία να επιλέξω, απλά θα αναφέρω δύο που πιθανότατα δεν θα αναφερθούν από κανέναν άλλο, αμφότεροι ελληνικοί. Ο ένας είναι το 'Arothymian' του Νίκου Καπηλίδη (κατά τη γνώμη μου από τους καλύτερους jazz/fusion/ethnic κ.λπ. δίσκους της 10ετίας), και ο δεύτερος 'Η Έλλη Πασπαλά στο Μέγαρο Μουσικής', ο οποίος, χωρίς να είναι ακριβώς "ντραμιστικός" περιλαμβάνει εκπληκτικά παιξίματα από το Στέφανο Λογοθέτη. Και φυσικά παραλείπω καμιά χιλιάδα άλλους… Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 ... ;) αλλωστε στο παιξιμο σου φαινεται οτι τον εχεις ακουσει ΠΟΛΥ. ...ενταξει μπορω να πεθανω ησυχος! ;D :oαυτο ειναι το μεγαλυτερο κομπλιμεντο εβερ!!!! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relos Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά με το συμπάθειο τόσοι και τόσοι γράφτηκαν αλλά τον Mike Clark(Headhunters) κανείς; V FOR VIGIER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά με το συμπάθειο τόσοι και τόσοι γράφτηκαν αλλά τον Mike Clark(Headhunters) κανείς; Σιγουρα καποιον θα ξεχασουμε απεξω. Γραψε τη λιστα σου . Εχει πραγματικα ενδιαφερον τι αρεσει στον καθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 .ενταξει μπορω να πεθανω ησυχος! ;D :oαυτο ειναι το μεγαλυτερο κομπλιμεντο εβερ!!!! :D :D :D και στο εκανε ενας ...ντραμμερ της πλακας... ;D (ευτυχως συνηθως δεν παιζω ντραμς στις δουλειες μου...εχω το Γιαννη για αυτες τις δουλειες.. ;D ;D)... εξω απο την πλακα εισαι απο τους λιγους ντραμμερ στην Ελλαδα που εκτος απο το να γκρουβαρουν "ακουνε" τον τραγουδιστη και τον "υπηρετουν" (οπως αλλωστε εκανε ο Al Jackson) και αυτο μου εχει κανει ...απο.... ανεκαθεν.. ;D εντυπωση.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-periandros Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ παιδες χρονια πολλα με υγεια την οποια φροντιζουμε ακουγοντας & παιζοντας καλη μουσικη (καλοπαιγμενη που λενε).Οι δισκοι που αφησαν την σφραγιδα τους στην μεχρι τωρα μουσικη μου ενασχοληση και επηρεασαν το παιξιμο μου ειναι οι κατωθι : 1) BUDDY RICH -STICK IT (Βασικα ολοι οι δισκοι του ειναι καταπληκτικοι αλλα πραπει να αναφερω εναν τιμης ενεκεν στο μεγαλο δασκαλο ) 2)Blood Sweat & Tears -second album -BOBBY COLUMBY 3)PICTURES OF AN EXHIBITION EMERSON LAKE & PALMER -CARL PALMER 4)SPECTRUM -BILLY COBHAM 5)PHOS -SOCRATES DRUNK THE CONIUM -ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣ 6)JETHRO TULL -THICK AS A BRICK -BARRIMORE BARLOW 7) A J A -STELLY DAN -STEVE GADD 8) CHICK COREA - FRIENDS -STEVE GADD 9) GUITAR SHOP -BECK -BOZZIO - HYMAS --TERRY BOZZIO 10)POLICE -SYNCHRONICITY -STEWART COPELAND Επισης να μην αδικησω τον μεγαλο GINGER BAKER STO CREAM LIVE & BLIND FAITH Τον Gene Krupa - drum boogie ,Jeff porcaro στο gautcho -steely dan ,ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ IAN PAICE ΣΤΟ DEEP PURPLE IN ROCK κλπ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΜΟΥ (90% βινυλιο) ΜΕΡΙΚΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Καλο βραδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Nα 'σαι καλα περιανδρε. Η λιστα σου εχει πολυ ενδιαφερον και μου θυμισε ...πολλα. Η πειρα και τα ακουσματα των μεγαλυτερων..ευχομαι να αποτελεσει εμπνευση για ψαξιμο για την νεοτερη γενια...που τα εχει ολα στο πατημα ενος ΕΝΤER..και που..καθεται και ακουει οτι την σερβιρει το Mad και το ΜΤV Ευχες για καλα Χριστουγεννα με υγεια για σενα και την οικογενεια σου. σε ευχαριστω για το χρονο σου Β. Μουλακακης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2010 Μόνο δέκα; Θα αστειεύεσαι! ;D Δεν θα μπω καν στην επίπονη διαδικασία να επιλέξω, απλά θα αναφέρω δύο που πιθανότατα δεν θα αναφερθούν από κανέναν άλλο, αμφότεροι ελληνικοί. Ο ένας είναι το 'Arothymian' του Νίκου Καπηλίδη (κατά τη γνώμη μου από τους καλύτερους jazz/fusion/ethnic κ.λπ. δίσκους της 10ετίας), και ο δεύτερος 'Η Έλλη Πασπαλά στο Μέγαρο Μουσικής', ο οποίος, χωρίς να είναι ακριβώς "ντραμιστικός" περιλαμβάνει εκπληκτικά παιξίματα από το Στέφανο Λογοθέτη. Και φυσικά παραλείπω καμιά χιλιάδα άλλους… Θυμαμαι την πρωτη φορα που εκτεθηκα στο παιξιμο του Καπηλιδη σε ενα δισκο που ακομα και τωρα λατρευω. Τον Litl song του David Lynch..Πραγματικα απιθανο παιξιμο απο ενα drummer που θεωρω san ton Steve Gadd της Ελλαδος. Ο δισκος της Πασπαλα..που αναφερεις με τον Στεφανο..ηταν απλα ΔΙΣΚΑΡΑΑΑΑΑ και οντως ο Λογοθετης ειχε τρελα κεφια.. Μ αρεσε και ενα Live με την Αρβανιτακη και τον Ζερβουδακη επισης..στον Απολλων νομιζω ..Παλι ειχε παιξει υπεροχα ο Λογοθετης. Καλες γιορτες Β.Μουλακακης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση