Προς το περιεχόμενο

Ποια απο τις 2 Bass drum σας αρεσει περισσοτερο?

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου αρεσε πολυ περισσοτερο η 2η

Νομιζω οτι εχει πιο πολυ punch, αλλα και οτι κανει καλυτερα αυτο που λεει το ονομα της (bass drum)

Η πρωτη μου φαινεται πολυ στεγνη και χωρις boom.

Ο ηχος της 1ης με παραπεμπει σε 70΄ς

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η πρωτη μου φαινεται πολυ στεγνη και χωρις boom.

Ρε παιδια θα με τρελλανετε!! ;D

Η πρωτη εχει ΤΟΝΟΥΣ boom & μονο στεγνη δεν ειναι....σε τι συστημα τις ακουτε? 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Λοιπον μια και δεν βλεπω..ενθερμη συμμετοχη να κανω τα αποκαλυπτηρια...

Η κασα ειναι μια Gretsch 24X14 .

Στο πρωτο take φοραει μια coated emperor batter & μια coated ambassador front χωρις τρυπα,το  muffling ειναι δυο felt strip στην batter μεμβρανη και ενα felt strip στην front.

Τα μικροφωνα ειναι ενα EV RE20 στην front μεμβρανη (μεταξυ του κεντρου και του rim) και ενα Senheisser E906 (κουφη επιλογη αλλα δεν εχω και αλλο...) στην batter πλευρα κοντα στον κοπανο.

Στο δευτερο take φοραει μια coated emperor batter & μια clear ambassador front με μια μικρη τρυπα κατω δεξια,το  muffling ειναι ενα Remo muffle στην batter μεμβρανη .

Το μικροφωνο ειναι ενα EV RE20 στην front μεμβρανη μπροστα απο την...τρυπα...

Και εμενα μου αρεσει πολυ περισσοτερο το πρωτο take οποτε οι τρυπες στις κασες ειναι πλεον...παρελθον για εμενα......

Παντως ενω η ατρυπητη εχει πλεονεκτημα σε resonance και sustain εμενα προσωπικα με δυσκολευει στο παιξιμο λογω του rebound που δημιουργει ο αερας που δεν μπορει να διαφυγει...

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

κοίτα εμένα μου άρεσαν και τα δύο, το πρώτο ήταν πιο στα γούστα μου και με πόρωνε περισσότερο αλλά το δεύτερο με γέμιζε περισσότερο δεν ξέρω πως θα είναι κανονικά ( γιατί όσο να είναι ηχογράφηση είναι ) αλλά είναι πολύ διαφορετικός ήχος για μένα... δηλαδή μεταξύ αυτόν δεν μπορώ να πω πια είναι καλύτερη γιατί είναι γούστα αλλα για μένα η πρώτη με πορώνει αγρια ( θα με πόρωνε περισσότερο αν την ανέβαζες με διπεταλιά να χαρούμε λιγάκι)

επίσης η δεύτερη ήταν πιο μελοδική ;)

Παντως ενω η ατρυπητη εχει πλεονεκτημα σε resonance και sustain εμενα προσωπικα με δυσκολευει στο παιξιμο λογω του rebound που δημιουργει ο αερας που δεν μπορει να διαφυγει...

θεμα συνηθειας ειναι...αλλα οντως καποιους που εχουν συνηθισει να "καρφωνουν" το beater τους κακοφαινεται στην αρχη.... ;)

Η πρώτη μού άρεσε περισσότερο. Πιο 70s, κάτι το οποίο άλλωστε λατρεύω: το όργανο να μην μπουκώνεται ούτε να μεταλλάσεται. ;) ;D

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου