Nestoras Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Tον είχα για λίγο, μου φαίνεται όμως ότι είναι πολύς. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Μιλάς κιθαριστικά μόνο ή συνολικά? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Μιλάς κιθαριστικά μόνο ή συνολικά? Τα πάντα όλα. Και gamo τους τραγουδιστές είναι και ωραία κομμάτια γράφει και μπάντες σούπερ τον συνοδεύουν, και παιχτάρα είναι και ηχάρα έχει. Τι άλλο θέλει κάποιος? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Πολύς είναι! Πως μπερδεύτηκες και τον είχες για λίγο... ;) YouTube - Broadcast Yourself. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Αυτη η νοτα στην αρση στο 3:42 ειναι ΑΡΡΩΣΤΗ! Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Πολύς είναι! Πως μπερδεύτηκες και τον είχες για λίγο... ;) Κακές παρέες, κακή πληροφόρηση. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Κακές παρέες, κακή πληροφόρηση. Πες στις παρεες σου οτι για να παιζουν μαζι του τοσα χρονια ο Pino & o Steve....κατι κανει σωστα.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Πες στις παρεες σου οτι για να παιζουν μαζι του τοσα χρονια ο Pino & o Steve....κατι κανει σωστα.... ;) warm cash, ειναι "γνωστα" hired guns αυτοι οι δυο. Δεν ξερω ρε παιδια, και αλμπουμ του εχω και dvd, ΠΑΛΙ ρουλης μου φαινεται-ακουγεται. Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω ρε παιδια, και αλμπουμ του εχω και dvd, ΠΑΛΙ ρουλης μου φαινεται-ακουγεται. Γι' αυτό είπα για κακές παρέες. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι σα να βλεπεις την Μπεμπε Λιλη να παιζει Hendrix ;D ;D ;D ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση