Προς το περιεχόμενο

Κορυφαίος transistror-modeling ενισχυτης για σπίτι?

chris gti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι και φίλες noizades-noizoudes καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετα απο ώριμη σκέψη έφτασα στο εξής συμπέρασμα : μιας και το 95% του παιξιματος μου γίνεται πλέον μέσα στο σπίτι και έχω σκυλοβαρεθει την φάση " πολλά καλώδια-πεταλια-ενισχυτες-συνδεσμολογιες", έχω γίνει όσο πιο minimal, plug 'n play γίνεται...

Και ερωτώ λοιπόν: ψαχνομαι για έναν (τον καλύτερο) transistor-modeling ενισχυτη της αγοράς για χρήση αποκλειστικά εντός σπιτιού. Κυριότερη προϋπόθεση : ο ήχος και η πιστοτητα-ποιότητα των προσομειωσεων.. Δεν με απασχολεί το να έχει 1 δισεκατομμύριο συνδυασμούς , εφφε και παραμέτρους (το αντίθετο μάλιστα), αλλα θέλω αυτά που κάνει να τα κάνει όσο πιο τέλεια και απλά γίνεται..!!

Παρένθεση : παίζω με λαμπατους Soldano και Marshall καμμια 15αρια χρόνια (συν αμέτρητα πεταλακια), και ξέρω τι εστί ήχος-ζεστασιά-δυναμικές κτλ. Είμαι όμως διατεθειμένος να θυσιασω λιγάκι απο όλα αυτά για χαρην απλοτητας και δυνατότητας για καλο ήχο σε χαμηλές εντάσεις..

Παρακαλώ πολύ τους φίλους που έχουν άποψη και γνώμη να την μοιραστούν, μιας και είμαι εντελώς άσχετος απο modeling εενισχυτες..!

Ευχαριστώ πολύ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εφ'οσον εχεις την εμπειρεια του αυτιου και λογικα και του παιξιματος δεν σου μενει παρα να δοκιμασεις ... παντος καλοι ειναι οι ενισχυτες της σειρας cube roland και ειναι και αρκετα απλοι (εχω καλη προσωπικη εμπειρεια)

αλλους μοντελινγκ δεν εχω ακουσει αλλα εδω στο φορουμ ακουγονται καλα λογια για τους Vox valvetronix peavey vypyr kai Line 6 spider & spider valve. επεισης πολλα υποσχομενεοι φαινονται οι  fender mustang

Thx παιδιά. Θα προτιμουσα κεφαλή, μιας και έχω ήδη κάποια ηχεία που κάθονται..

Μεταξύ line 6 spider iv hd150 head, spider valve ii hd100, vypyr και Μarshall jmd100 τι λέτε? Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία?

Εχω τον spider iv 150w κ ειμαι ευχαριστημενος. Εχω κ το fbv express τον εκανα κ αναβαθμιση στην καινουρια εκδοση η οποια βαζει 56 εφφε ακομα κ ειναι κομπλε.

Να ρίξω στην κουβέντα και τους νέους Line 6 DT50.

Κουβαλάνε την ίδια τεχνολογία με τα POD HD, τα οποία θεωρητικά έχουν φτιαχτεί ακριβώς για να προσφέρουν πολύ υψηλής ποιότητας modelling στα σχετικά λίγα (16 τον αριθμό) μοντέλα ενισχυτών που δίνουν.

Yes it is!!!

Χωρις να εχω παιξει ο ιδιος....ξερω μονο απο αλλους οτι ο line6 vetta ii ειναι κορυφη.....αλλα και πανακριβος....εγω εναν spider jam ειχα καποια στιγμη καθαρα για practice αλλα δεν ελεγε και τιποτα...ειδικα στα καθαρα ηταν για πεταμα.

Θα κανω αργοτερα ενα κλιπακι να ακουσεις αλλα μην φανταστεις. με ipod θα το ηχογραφησω. πανω κατω να δεις τι παιζει.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου