Superfunk Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Κάνεις λάθος αλλά το ενδιαφέρον μου να σε πείσω τείνει στο -άπειρο. Εμενα να πεισεις? ;D ;D Μαλλον τους ντραμμερ του φορουμ θα πρεπει να πεισεις και δεν νομιζω να ψηνονται (θα εκπλαγω αν εστω και ΕΝΑΣ σου πει οτι προτιμα τα ηλεκτρονικα απο τα ακουστικα τυμπανα...) αλλά η αίσθηση αυτο ακριβως....αλλο να κανεις ...sex με την... κανονικη Παμελα Αντερσον και αλλο με την.....φωτογραφια της.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 αυτο ακριβως....αλλο να κανεις ...sex με την... κανονικη Παμελα Αντερσον και αλλο με την.....φωτογραφια της.... ;D ... έχεις ένα θέμα με την Πάμελα ... έτσι? ;) ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Ενδιαφερον θεμα melodic Και εγω συμφωνω εν μερη με τον Superfunk Δεν νομιζω οτι ποτε θα αντικατασταθουν τα φυσικα τυμπανα απο τα ψηφιακα.. Αν και τα χρησιμοποιω{τα ηλεκτρονικα} για μελετη και home ηχογραφισεις σε διαφορα playalong..και πραγματικα μου λυνουν τα χερια..το καλο μου Gabriel και τα Ζildjiann πιατα μου ειναι μεσα στις ντουλαπες και δεν προκειται να τα δωσω ποτε. Υπαρχει ενα ρητο οσων αφορα τα ηλεκτρονικα τυμπανα που λεει οτι...το καλυτερο ηλεκτρονικο σετ...δεν προκειται ποτε να αντικαταστησει το χειροτερο φυσικο..και αυτο ειναι κατι που το ασπαζομαι. Για μελετη απο την αλλη...τα ηλεκτρονικα ειναι super!!!! Ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Ελπίζω να εξελιχτούν ώστε όταν ο ντράμερ κοπανάει ασύστολα να του προκαλούν ένα μικρό ηλεκτροσοκ :) Πάντως τα αντίγραφα δε νομίζουν να αντικταστήσουν τα πρωτότυπα. Εϊναι σα να ρωτάς αν μια ηλεκτρική κιθάρα με piezo θα αντικαταστήσει μια ακουστική. Τώρα η λογική μερίδας της σύγχρονης παραγωγής όπου βάζω 4 μικρόφωνα σε κάθε κομμάτι του σετ και trigger για να βάλω τελικά "ψευτικο" δε με συγκινεί πολύ. Έχω παλιούς δίσκους όπου πραγματικά ευχαριστιέσαι τύμπανα. Το καλύτερο είναι όπως πάντα να είσαι στο ίδιο δωμάτιο με έναν καλό ντράμερ. Μετά έρχεται μια καλή ηχογραφηση με φυσικά ...τομάρια, μετά τα ψηφιακά. Το χειρότερο είναι άμα τα κάνει όλα το κομπιούτερ. Απλό δεν είναι; "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 κοιτα...δεν μπορουμε να συγκρινουμε ανομοια πραγματα..ενα Hammond organ με ενα πιανου με ουρα η μια Les Paul με μια ακουστικη η μια κλασσικη , ενα Warwick μπασο με ενα Κοντραμπασο.. γιατι απλα δεν ειναι. Και αν ο Miles..εν ετη 1970 εβαλε τον Herbie στον Hammond..ποιοι ειμαστε να τα πεταξουμε στη πυρα? Προσωπικα μια μιξη με ηλεκτρονικα και φυσικα .σε live..δε με χαλαει καθολου. Εννοω οι φυσικοι ηχοι απο το φυσικο και τα εφε η οι ψηφιακοι ηχοι απο το digital δεν ειμαι την θεωριας οτι πρεπει να τα ισοπεδωνουμε ολα... Οπως εχω ξαναπει και τα μεν και τα δε..εχουν τα καλα και τα κακα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 ... έχεις ένα θέμα με την Πάμελα ... έτσι? ;) Καταραμενο Baywatch...Μας γαλουχησε.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Τώρα η λογική μερίδας της σύγχρονης παραγωγής όπου βάζω 4 μικρόφωνα σε κάθε κομμάτι του σετ και trigger για να βάλω τελικά "ψευτικο" δε με συγκινεί πολύ. Ευτυχως ειναι μονο μια μικρη μεριδα και απο ενα μονο ειδος μουσικης,στην εποχη μας γραφονται μερικοι απο τους καλυτερους φυσικους ηχους τυμπανων ever....π.χ.αν θες να ακουσεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ηχο ντραμς παρε τα αλμπουμ των Dead Weather www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 κοιτα...δεν μπορουμε να συγκρινουμε ανομοια πραγματα..ενα Hammond organ με ενα πιανου με ουρα η μια Les Paul με μια ακουστικη η μια κλασσικη , ενα Warwick μπασο με ενα Κοντραμπασο.. γιατι απλα δεν ειναι το hammond δε φιλοδοξεί να γίνει πιάνο, είναι τελειως άλλο όργανο, και το ίδιο τα άλλα ζεύγη όργανων που ανέφερες. Τα ηλεκτρονικά τύμπανα είναι απλώς υποκατάστατα και το πόσο καλά είναι συνάρτηση του πόσο πλησιάζουν τα κανονικά και βασικό λόγο ύπαρξης έχουν την ευκολία "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 το hammond δε φιλοδοξεί να γίνει πιάνο, είναι τελειως άλλο όργανο, και το ίδιο τα άλλα ζεύγη όργανων που ανέφερες. Τα ηλεκτρονικά τύμπανα είναι απλώς υποκατάστατα και το πόσο καλά είναι συνάρτηση του πόσο πλησιάζουν τα κανονικά και βασικό λόγο ύπαρξης έχουν την ευκολία Kαι τα ηλεκτρονικά τύμπανα είναι ένα άλλο όργανο (με τις δυνατότητες που έχουν)...σε μπερδεύουν οι μπαγκέτες ;) ...όπως σε μπερδεύουν και οι piezo. Oι piezo δεν είναι ακουστική κιθάρα. Είναι ΑΛΛΗ μία "ακουστική" κιθάρα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Kαι τα ηλεκτρονικά τύμπανα είναι ένα άλλο όργανο ακριβως. και για αυτο και ΠΟΤΕ δεν προκειται να αντικαταστησουν τα ακουστικα τυμπανα... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση