Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Ορίστε και το τρίτο που υποσχέθηκα: Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.nikolas-sideris.com/AGS/bemyown.mp3 Όλα από μένα, πέραν από κάποιων κιθάρων. Όπως και στα άλλα για άλλο πήγαινα και αλλού βγήκε, και αν το έκανα τώρα θα το έκανα αλλιώς, κλπ, κλπ... Όλα δικαιολογίες είμαι... ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Έγινα κακός πιο πριν με τον άλλον, ας μη γίνω και με σένα. >:( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Έγινα κακός πιο πριν με τον άλλον, ας μη γίνω και με σένα. >:( Εγώ το έχω συνηθίσει όμως :) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ το έχω συνηθίσει όμως :) Θα συνηθίσει και ο άλλος σιγά-σιγά ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2010 Θα συνηθίσει και ο άλλος σιγά-σιγά ;D Μωρέ λες? Πέραν της πλάκας το μόνο που χαλάει είναι η φωνή... (και κυρίως η προφορά) Βέβαια εγώ ακούω τέτοια πράγματα οπότε δεν θα παραπονεθώ για το είδος!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, η φωνή δεν είναι σπουδαία... αλλά αφού είχα υποσχεθεί να μοιραστώ και τα τρία... εεεε το έκανα. Νέστορα: Γίνε όσο κακός θες. Δε με πειράζει! ;) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2010 Νέστορα: Γίνε όσο κακός θες. Δε με πειράζει! ;) Έχω και έναν τίτλο κύριε. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 εγω δεν μιλάω γενικά παικτικά, γιατι τα πάντα φτιάχνονται...οπότε... συνθετικά τα κομμάτι μου αρέσει αλλά δεν θεωρω οτι ειναι τελειωμένο λειπουν καποιες μικρές αλλαγές /πινελιές να πάρει λιγο ακομα χρώμα ;) δεν το κρινω ως φαν του ειδους γιατι δεν ειμαι, αλλά βάση των ακουσμάτων μου ;) ειναι καλό! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση