Προς το περιεχόμενο

triggers σε πιατίνι

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας!Αυτήν την εβδομάδα μάλλον θα ξεκινήσω ένα αυτοσχέδιο ηλεκτρονικό σετάκι απο κάτι παιδικά τύμπανα...περιμένω τα mesh heads,απο εγκέφαλο&πιεζος είμαι κομπλέ...τώρα σκέφτομαι πως θα τριγκάρω το πιατίνι...

το θέμα είναι οτι θέλω να το κάνω διζωνικό με την έννοια όχι να κάνει choke αλλά να το κάνω ride όταν χτυπάω στο κέντρο και crash όταν χτυπάω την άκρη του...

Θα τοποθετήσω 2 πιέζο στα αντίστοιχα σημεία αλλά προαισθάνομαι οτι το ride δε θα τριγκάρει σωστά(θα πρέπει να βαράω με δύναμη προς το κέντρο αφού θα έχω ψηλά τις ρυθμίσεις για crosstalk στο alesis dm5)...να σημειώσω οτι κάτω απο το κατσαρόλι..εχμμμ...το πιατίνι εννοώ θα κολλήσω λάστιχο απο mouse pad...

Α!τα τριγκεράκια να τα ακουμπάνε απευθείας με ταινία διπλής όψης ή να βάλω κανα λεπτό λαστιχάκι ενδιάμεσα?

help plz!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καποτε..ειχα φτιαξει ηλεκτρονικα πιατινια{1 ζωνη}  αγοραζοντας σπασμενα πιατινια απο ενα studio..κοβωντας το σπασιμο, ειχα αγορασει χυμα λαστιχο απο το Μοναστηρακι που το κολας απο πανω με βενζινοκολα και αισθητηρες της YAMAHA τους οποιους τους κολλαγα απο κατω με ταινια..και δουλευε σουπερ!!

Βασικά μπάνισα στο:

http://www.pearldrummersforum.com/showthread.php?229799-DIY-E-Ride-cymbal

το πιατίνι του τυπά(πολύ κομψό) και λέει οτι ο έκανε με

"3M underbody spray rubber (for vehicles)"

έστω οτι πάω σε συνεργείο αυτοκινήτων πως το ζητάω?  ??? σπρέυ πλαστικού?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου