nickzero Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 καποιο site για αγορες τοκai υπαρχει?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Castle Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος; Δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα για μια απλή ερώτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν γνωρίζω κάτι για την Ελλάδα αλλά στην Ευρώπη υπάρχουν δύο επίσημα outlet. http://www.tokai-guitars.co.uk/ και http://www.tokaiguitar.de/ Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Το googlαρισμα βγαζει τον Μεταλλιδη σαν αντιπροσωπο των Tokai, αλλα απο τη Θεσ/νικη που ειμαι δε μπορω να σου πω με βεβαιοτητα! Κανε ενα τηλ. δε χανεις τιποτα! Για ποιο μοντελο ενδιαφερεσαι αν επιτρεπεται? http://www.metallidis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Το googlαρισμα βγαζει τον Μεταλλιδη σαν αντιπροσωπο των Tokai, ... Τι google έχεις εσύ; ;D Δεν κατάφερα να βρω αυτό που βρήκες. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Το εχω πειραξει το δικο μου, κανει και split coil με push/pull στο ποντικι! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deltafuzz Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Πριν απο εναν μηνα ανακοινωσε το ΝS GUITAR STORE στα Ιωαννινα οτι θα φερει (επιτελους) την TOKAI .Μετα απο τλφ συνομιλια με τον Σταυρο Ντουκα μου εξηγισε οτι στο μαγαζι θα φερει τα οικονομικοτερα Made in China μοντελα και τα ακριβοτερα (Japan) κατοπιν παραγγελιας .Εγω παντως ειδη εκανα την παραγγελια , μια UFA180 (Σειρα PREMIUM Made in Japan) σε εξαιρετικη τιμη (πολυ , πολυ καλητερη απο το ΤΟΚΑΙ UK) και αναμονη 4 μηνες. DR Z Jazz 20/40 - Don Grosh Vintage T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Πριν απο εναν μηνα ανακοινωσε το ΝS GUITAR STORE στα Ιωαννινα οτι θα φερει (επιτελους) την TOKAI .Μετα απο τλφ συνομιλια με τον Σταυρο Ντουκα μου εξηγισε οτι στο μαγαζι θα φερει τα οικονομικοτερα Made in China μοντελα και τα ακριβοτερα (Japan) κατοπιν παραγγελιας .Εγω παντως ειδη εκανα την παραγγελια , μια UFA180 (Σειρα PREMIUM Made in Japan) σε εξαιρετικη τιμη (πολυ , πολυ καλητερη απο το ΤΟΚΑΙ UK) και αναμονη 4 μηνες. Ο Σταύρος ειναι εξαιρετική περίπτωση - το καλό να λέγεται. Ας πει καποιος τα plus και τα Minus μιας τυπικής entry level Tokai στα χρήματα που κανει πχ μια Mexico Strat, είμαι περίεργος καθώς δεν έχει τύχει να έχω ακούσει γνώμες. Εχουν καό value for money? edit: OK, την παλεψα να σκεφτω να κάνω αναζητηση, εχει αναλυθει επαρκώς το θέμα (τέτοια ώρα, τετοια λόγια :) ) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Castle Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Το googlαρισμα βγαζει τον Μεταλλιδη σαν αντιπροσωπο των Tokai, αλλα απο τη Θεσ/νικη που ειμαι δε μπορω να σου πω με βεβαιοτητα! Κανε ενα τηλ. δε χανεις τιποτα! Για ποιο μοντελο ενδιαφερεσαι αν επιτρεπεται? http://www.metallidis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=350 Τα κλασικά που γουστάρουν όλοι θα έλεγα δηλαδή τις αντιγραφές των les paul & stratocaster που λέγονται love rock & goldstar αντίστοιχα. Θεωρώ τρελό να μην υπάρχει σε ολόκληρη Αθήνα μαγαζί με ΤΟΚΑΙ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2014 Εγω εχω παθει πλακα με τις reissue που εχουν βγαλει απο late 70's (Reborn old), αλλα δε μου βγαινουν τα νουμερα (θα με τσακισουν τα τελωνεια)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση