jimskeet2002 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Μαλιστα. Τοσο δυσκολη ειναι? Να μαθουμε κ εμεις αν ειναι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Τοσο δυσκολη ειναι? ναι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 εγώ πάντως ξέρω μόνο να βγάζω τα παλιά.... ;D ζεσταινουμε τα ταστα και μετα με προσοχή με ειδική πενσα ....out!!!! αλλά δεν θα το κάνω σε καμια κιθαρα μου ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δν θα ηθελα να το κανει κανενας στην κιθαρα μου.... :P Πολυ βαρβαρο μ φαινεται... Τουλαχιστον θα ψαξω κανενα βιντεο να δω τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Εγω δν θα ηθελα να το κανει κανενας στην κιθαρα μου.... :P Πολυ βαρβαρο μ φαινεται... Τουλαχιστον θα ψαξω κανενα βιντεο να δω τι παιζει αμα γινει απο καλό μαστόρι δεν θα πονεσει καθόλου ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αλλα ειναι κ 200 :P Θα πονεσεις εσυ τοτε... Παντως τελικα καποιος απο τους 2 πρεπει να πονεσει ε? Σαν το sex ειναι κ αυτο... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 αυτο θα γινει σε μερικά χρονια ...οποτε μην αγχωνεσαι ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Ελπιζω να εχεις δικιο γιατι ηδη μερικα ταστα τα βλεπω να εχουν καποια μικρη φθορα. Εχουν βεβαια πολυ ψωμι ακομα... Με προβληματιζει λιγο μονο το 13ο ταστο στην ψιλη μι π κοβει αποτομα την νοτα κ δν κρατα sustain... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Ελπιζω να εχεις δικιο γιατι ηδη μερικα ταστα τα βλεπω να εχουν καποια μικρη φθορα. Εχουν βεβαια πολυ ψωμι ακομα... Με προβληματιζει λιγο μονο το 13ο ταστο στην ψιλη μι π κοβει αποτομα την νοτα κ δν κρατα sustain... πανε βρε ανθρωπε να στην κανουν ενα fret dressing χρειαζεται τωρα.Γυρω στα 50-80ευρο θα δωσεις. Για αλλαγη ταστων εχεις αρκετα χρονακια ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimskeet2002 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Ηδη? 2 μηνες την εχω... θα βαλω το απογευμα απο το σπιτι φωτο να δειτε τι παιζει κ να μου πειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση