RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ που μου θυμίσατε τους Dire Straits... Tο τραγούδι που μου τους έμαθε παίζει από χθες non-stop... Lady Writer on the TV... Talkin' 'bout the Virgin Mary... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2012 Να καταθέσω κι εγω τα σέβη μου στον γιγάντιο Knopfler. Τα βινύλια των Straits είναι ...σκαμμένα απο το πολύ παίξιμο. Ίσως να μήν υπάρχει κομμάτι τους που να μην μου αρέσει. Συμφωνώ απόλυτα με την ...συνταγή του ez. Όλα τα συστατικά είναι απο τα πιο αγαπημένα μου (ιδίως ο JJCale), οπότε και το coctail θα ηταν αδύνατο να μην βγεί τέλειο! :) O Mark Knopfler αποτελούσε πάντα -για μένα- το παράδειγμα του πως είναι εφικτό στις μέρες μας, που οι σελίδες του βιβλίου της κιθάρας εν πολλοίς έχουν γραφεί, κάποιος να μπορεί ν'ακουστεί με στυλ/ήχο/φρασεολογία δικά του 100% ... Αυτό είναι ίσως και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει έστω και νότα και να μην πείς "ωπα, αυτό είναι Knopfler!"... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση