Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να γίνεις επαγγελματιας drummer;

vagelism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ  ΤΩΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ -ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ

ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ...ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

δηλαδη εσεις οι ''επαγγελματιες'' ντραμμερς δεν υπηρξατε πιτσιρικαδες? πολυ ανετα κατηγορουνται τα νεα παιδια .....μα γιατι ??

παλι καλα που δεν αναφερονται και ''μεταναστες τριτοκοσμικοι'' ντραμμερς που σας αρπαξαν την στρωμενη δουλεια......

musique non stop

Αγαπητε  Vagmer ΔΕΝ καταλαβες ισως καλα ισα ισα που ευχομαι στους πιτσιρικαδες καλη τυχη.

Κανεις πιτσιρικας δεν μας αρπαξε τις δουλειες ,αν θελειςδιαβασε τισ προηγουμενες παραθεσεις που εκανα και πιστευω να καταλαβεις οτι και εγω υπηρξα πιτσιρικας διπλα σε τερατα μουσικα για εκεινη την εποχη .Γενικα παντως φταιει η κακη μας μοιρα και ξεροκεφαλια σαν λαος (οχι μονον οι μουσικοι, ολοι εχουμε προβλημα  γιαυτο και λεω καλη τυχη στους νεους).ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ:

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ .Καλα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .

δεν μπορω να καταλαβω το εξης, ειπε κανεις πως σαν καθηγητης θα ζησεις? πιθανων να σπουδασεις κ να καταληξεις να δουλευεις σε βιντεοκλαμπ.νοσηλευτριες?αρκετες γινονται σερβιτορες. και ποσοι θα πανε να παρουνε ενα δανειο 100-140 χιλιαδων ευρω για να ανοιξουν ενα καταστημα? ξερει κανεις ποσο κοστιζει μια οδοντριατρικη καρεκλα? υπαρχουν επισης επαγγελματα που λογω κοστους μπορει να κανεις αποσβεση μετα απο μια 5ετια(τυχαιος αριθμος), αλλα αμα δεν κανεις? φυσικα αμα φαινεται οτι το παιζω ο ξυπνιος της παρεας ζητω συγνωμη. αυτο που θελω να πω ειναι πως οτι ισχυει για τον ντραμμερ ισχυει και σε πολλα αλλα επαγγελματα. ΟΧΙ λοιπον ο επαγγελματιας ντραμμερ πιθανων να μην βρει καν δουλεια, αλλα ας μας απαντησουν οι παλιοτεροι και οι πιο ωριμοι σ'αυτο το θεμα. Προσπαθεις να ακολουθησεις το επαγγελμα που σου αρεσει, ή πρωτο κριτηριο ειναι τα χρηματα, η αγορα εργασιας κι ολα τα συναφη?

Παντως αν σπουδασεις κατι, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, μπορει και να το κανεις μια μερα επαγγελμα....

Αν δεν το σπουδασεις,ΔΕΝ προκειται να το κανεις επαγγελμα στον αιωνα τον απαντα.

Κοινως, ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ εγγυηση οτι αυτο που σπουδασες θα το κανεις και δουλεια σου. Αν ομως δεν πονταρεις,δε χανεις κατι αλλα δεν κερδιζεις και κατι. Δυστυχως (ή ευτυχως) το επαγγελμα του μουσικου ΔΕΝ προσφερει ασφαλεια και σταθεροτητα οπως την εννοει ενας δημοσιος υπαλληλος. ΔΕΝ το διαλεγεις,απλα αποριπτεις οτιδηποτε αλλο ασυζητητι. Αμα διαπραγματευεσαι τη μουσικη με καποιο αλλο επαγγελμα,παει να πει οτι ΔΕΝ κανεις για μουσικος. Γιατι αν εκανες, δεν θα ειχες ενδοιασμους....

.... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται

καλημερα!

υπαρχουν πολλα ποστ εδω .. συμφωνω απολυτως μαζι σου και στο προηγουμενο που αναφερεσαι και τωρα. Εκανα αναφορα στο ΚΥΡΙΩΣ ποστ του vangelism στην αρχη και μονο . Μου ειναι εντελως αποπροσανατολισμενο με τις φοβιες που τον διακατεχουν σε σχεση με την επικεφαλιδα που εχει βαλει ......

musique non stop

βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικιο αν εισαι ΚΟΡΥΦΗ δεν θα σου φαει τη δουλεια καποιος αλλος...δεν βλεπω ας πουμε κανεναν να τρωει τη δουλεια του..Μουζακη... ;),βεβαια θα μου πεις ο Μουζακης ειναι... ΕΝΑΣ αλλα λεμε τωρα....  ;)

Πές τα χρυσόστομε  ;D

Μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω...

@ marathon : Δέν ξέρω κανέναν 17χρονο κορυφή, γι αυτό και είπα σε 2 ακόμα πόστς οτι η δουλειά αυτή σε διαλέγει και ΔΕΝ την διαλέγεις. Θέλω να πω δηλαδή, ότι όταν και ΕΑΝ γίνεις Μουζάκης, θα σε πάρουνε να παίζεις με μεροκάματα των 500+ και δέν θα μπορείς να πεις όχι. Άν ΔΕΝ γινεις όμως, έχει κρίση  ;)

@ marathon : Δέν ξέρω κανέναν 17χρονο κορυφή, γι αυτό και είπα σε 2 ακόμα πόστς οτι η δουλειά αυτή σε διαλέγει και ΔΕΝ την διαλέγεις.

Mε έχει ήδη καλύψει ο Μπουζουκλερής...περί ηλικίας και απασχόλησης

Άν ΔΕΝ γινεις όμως, έχει κρίση  ;)

Το αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα...άρα δεν είναι μόνο οι drummers που πρέπει να ανησυχούν ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

παρακολουθω το θρεντ εδω και καποιες μερες....εχω μια-δυο σκεψεις και θαθελα να τις μοιραστω...

αγαπητε βαγγελη...δεν ειμαι πατερας...οταν με το καλο θα γινω,αυτο που θαθελα για τα παιδια μου ειναι να ειναι ευτυχισμενα...αυτο που θα προσπαθουσα να κανω ειναι να τους δειξω τον κοσμο...να τους απλωςω οσα περισσοτερα πραγματα μπορω μπροστα τους...να μαθουν να διαβαζουν,να κοιτανε,να ψαχνουν,να ρωταν,να αναρωτιουνται,να αμφισβητουν,να πιστευουν,να αγαπαν και να αγαπιουνται....και μετα θα τα αφηνα να διαλεξουν....γιατι πιστευω πως ενας ανθρωπος που κανει στην ζωη του αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελει και αγαπαει(και ριχνει τον απαραιτητο ιδρωτα σαν αποδειξη των προηγουμενων) ειναι σε εναν καλο δρομο για να βρει την ευτυχια...και δεν χανεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....σε κανεναν κοσμο σε καμμια κριση σε καμμια χωρα...εχω βαρεθει να βλεπω σκυθρωπους και κατηφεις,δυστυχισμενους ανθρωπους,μεσα στην γκρινια και την μιζερια...σηκωνονται καθε πρωι(η απογευμα,η βραδυ)για να πανε σε ενα μερος που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να βρισκονται...και δεν μιλαω για τα τελευταια δυσκολα χρονια...ενταξει τωρα ειναι πιο εντονο αλλα παντα ετσι ηταν....8 στους δεκα ανθρωπους σιχτιριζουν καθε πρωι την ωρα και την στιγμη που γεννηθηκαν...

δεν εχουμε αναγκη απο περισοτερρουσ καλουσ ντραμμερς η γιατρους η δικηγορους...εχουμε αναγκη απο περισσοτερρους ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ανθρωπους!!!

να ειναι γερα κι ευτυχισμενα και να τα χαιρεσαι... :)

Ευχαριστω ολουςγια την συμμετοχη σας..και για τις πολλες και ενδιαφερουσες αποψεις  .

Ελπιζουμε να μπορεσαμε να βοηθησαμε ολα τα νεα παιδια {η τους γονεις τους..}που εχουν αυτο το προβληματισμο.Σιγουρα σε αυτο το φορουμ θα βρειτε την απαντηση που σας ταιριαζει.

Με εκτιμηση προς ολους τους φιλους συνοδοιπορους

Βαγγελης Μουλακακης.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου