Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να γίνεις επαγγελματιας drummer;

vagelism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παρακολουθω το θρεντ εδω και καποιες μερες....εχω μια-δυο σκεψεις και θαθελα να τις μοιραστω...

αγαπητε βαγγελη...δεν ειμαι πατερας...οταν με το καλο θα γινω,αυτο που θαθελα για τα παιδια μου ειναι να ειναι ευτυχισμενα...αυτο που θα προσπαθουσα να κανω ειναι να τους δειξω τον κοσμο...να τους απλωςω οσα περισσοτερα πραγματα μπορω μπροστα τους...να μαθουν να διαβαζουν,να κοιτανε,να ψαχνουν,να ρωταν,να αναρωτιουνται,να αμφισβητουν,να πιστευουν,να αγαπαν και να αγαπιουνται....και μετα θα τα αφηνα να διαλεξουν....γιατι πιστευω πως ενας ανθρωπος που κανει στην ζωη του αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελει και αγαπαει(και ριχνει τον απαραιτητο ιδρωτα σαν αποδειξη των προηγουμενων) ειναι σε εναν καλο δρομο για να βρει την ευτυχια...και δεν χανεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....σε κανεναν κοσμο σε καμμια κριση σε καμμια χωρα...εχω βαρεθει να βλεπω σκυθρωπους και κατηφεις,δυστυχισμενους ανθρωπους,μεσα στην γκρινια και την μιζερια...σηκωνονται καθε πρωι(η απογευμα,η βραδυ)για να πανε σε ενα μερος που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να βρισκονται...και δεν μιλαω για τα τελευταια δυσκολα χρονια...ενταξει τωρα ειναι πιο εντονο αλλα παντα ετσι ηταν....8 στους δεκα ανθρωπους σιχτιριζουν καθε πρωι την ωρα και την στιγμη που γεννηθηκαν...

δεν εχουμε αναγκη απο περισοτερρουσ καλουσ ντραμμερς η γιατρους η δικηγορους...εχουμε αναγκη απο περισσοτερρους ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ανθρωπους!!!

να ειναι γερα κι ευτυχισμενα και να τα χαιρεσαι... :)

+100000000 (κι αλλα τοσα μηδενικα)

σορρυ παιδια αλλα απ ολες τις αποψεις σας βρηκα μονο μια που ταιριαζει γαντι με την δικια μου!!!

Αμα στην ζωη σου δεν εισαι ευτιχισμενος μ'αυτο που κανεις επαγγελματικα ας τα να πανε στον διαολο!!!!

Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που μπορει να μην ειχαν τα εφοδια ειτε οικονομικα ειτε να μην επαιρναν τα γραμματα ή οτιδηποτε για να κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα αλλα κατα την διαρκεια αγαπησαν την δουλεια που δεν επελεξαν να κανουν (και τους θαυμαζω γι αυτο γιατι θελει μαγκια)!!!

Κατα τ αλλα ας ασχοληθει ο καθε ενας μ αυτο που αγαπαει + να προσπαθησει για τα ονειρα του μπας και σωθει αυτη η ριμαδα η χωρα επιτελους γιατι μας εχει φαει ηδη το δημοσιο υπαλληλικη!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 151
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Βαγγέλη, μεγάλη φωτιά άναψες χριστουγεννιάτικα...  ;D

Άντεξα να διαβάσω μέχρι τη σελ 12! Ωραία τα λένε οι φίλοι νοιζάδες, καθένας από τη σκοπιά του βεβαίως.

Εγώ θα συνταχτώ με τους απαισιόδοξους της παρέας... :-\

Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα, ένα γνωστό ανέκδοτο που κυκλοφορεί για εμάς τους κιθαρίστες:

-Τι διαφορά έχει μια πίτσα από έναν κιθαρίστα;

-Η πρώτη μπορεί να ταϊσει μια οικογένεια, ενώ ένας κιθαρίστας όχι! :P :P

Αν στο "κιθαρίστας" βάλεις πάσης φύσης μουσικό-πνευστό, κρουστό, έγχορδο , πάλι μέσα είσαι.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη λοιπόν, η μουσική μπορεί για τους πολλούς (υπάρχουν σαφώς και οι εξαιρέσεις) να προσφέρει -αν όχι τίποτα- ένα οικονομικό συμπλήρωμα μόνο, ένα χαρτζιλίκι-μέχρι εκεί, με την καμμία όμως βιοποριστική εξασφάλιση. Επομένως, η όποια επένδυση (σε χρήματα, χρόνια, θυσίες) για τη μουσική αξίζει κατ 'εμέ μόνο σε επίπεδο χόμπι- για να "φτιάχνεται" ο καθένας μας και να γουστάρει μ' αυτό που κάνει. Κάθε παραπάνω προσπάθεια με την ελπίδα της μεγάλης καριέρας -και χωρίς "καλλιτεχνικούς" συμβιβασμούς- είναι μάλλον όνειρο θερινής νυχτός...

Οι λίγοι (νομίζω) που τα καταφέρνουν να ζουν από τη μουσική, είναι ανεξαρτήτως ταλέντου και αξίας, απλά κ..λόφαρδοι που συνομώτισε το σύμπαν και είδαν φως στο τούνελ, παρά τις αντιξοότητες. Ειδικά στο Ελλάντα!

Συμπεραίνοντας: Παίχτε για την κ..λα σας και μόνο! Για τα άλλα, διαλέξτε διαφορετικό επάγγελμα (να τροφοδοτούμε και το ακριβό μας χόμπι...)! 8) 8)

Σε ευχαριστω για το κοπο σου φιλε μου..

FREE SPIRIT χαιρομαι που βρηκες μια απαντηση που να σε εκφραζει..Αυτο ηταν και το νοημα.

Καλες Γιορτες σε ολους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου