yannis37 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 Λέω να προχωρησω στην αλλαγή της epi Junior μου (ήδη πουλήθηκε), με αυτή. http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Electric-guitars/Epiphone-Les-Paul-Special-SC-Ltd-Edit.-True-Vintage/art-GIT0017662-000 απ οτι εψαξα στο net, οτι βρήκα σε κάτι αναλογο ξεκινούσε απο 750€ και άνω οπότε η epi μου φανταζει πολύ καλό deal. Aν ξερει κανεις κάτι αλλο να προτεινει αλλά οχι σε τιμή Gibson ας το πει (μιλάω μονο για junior ή special με P90). HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 Αν έχει μείνει μόνο μία στο MS έκανες λάθος που την πόσταρες εδώ πριν την παραγγείλεις :-\ Υ.Γ. (συγνώμη) broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2010 θα ζητήσω απ τον Μαυριδη να μου πει ποιος πηρε την τελευταια και μετα καρφι στην Νικολουλη ;) ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2010 Σε λίγες μέρες θα σου πώ (αφού παραλάβω δηλ.) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2010 δηλαδι έχετε πάρει ήδη 2 ?,,....... μέχρι στιγμής ;D άλλος για speciaλάκιιιιιιιιιιιιιιι ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2010 'ΟΧΙ προς Θεού, για άλλο πράγμα μιλάω εγώ (έχω το Real thing)όχι για epi Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2010 παρα πολύ ωραία!!!........... αλλά οχι junior/special ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 παρα πολύ ωραία!!!........... αλλά οχι junior/special ;) Εννοείται, άλλωστε τι παίρνεις με 230 euro ? Εγώ την πήρα διότι έχω κάτι μαγνήτες (P90 SD & Mini Humbuckers) που κάθονται.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 δεν κάνει να κάθονται οι μαγνήτες ;) ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση