marathon Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Τι να πω... Με μπλέκει το ζήτημα... ;D Kράτα τα λεφτά σου, να τα πιούμε μπύρες την άλλη βδομάδα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Kράτα τα λεφτά σου, να τα πιούμε μπύρες την άλλη βδομάδα ;) Όπως γνωρίζεις οι μπύρες είναι no-no (εντολή γιατρού) ;D Για κρασάκι το βλέπουμε... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 o Dkall διψάει τρελλά...αλλά από την άλλη εβδομάδα. Το ΣΚ είναι αφιερωμένο στον Επικούρη... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι ? σημερα το βραδυ τσαι με κουλουρακια θα πινουμε ?? ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 o Dkall διψάει τρελλά...αλλά από την άλλη εβδομάδα. Το ΣΚ είναι αφιερωμένο στον Επικούρη... Ώπα... διψάει ή πεινάει ο Μήτσος; ;D Την προηγούμενη φορά στα κεμπάμπ ήταν θεϊκά... ;D ;D ;D ;D Αλλά για τι ακριβώς μιλάμε; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 o Dkall διψάει τρελλά... Στην έρημο ήταν? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δεν πιστευω να λειπει ο Τερυ Χρυσος το βραδυ ....... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Δεν πιστευω να λειπει ο Τερυ Χρυσος το βραδυ ....... Ακόμα παραμένω με κάποιες απορίες ::) Κάποια ενημέρωση; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Ακόμα παραμένω με κάποιες απορίες ::) Κάποια ενημέρωση; http://www.noiz.gr/index.php?topic=182326.10 ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 http://www.noiz.gr/index.php?topic=182326.10 Σωστά... το είχα ξεχάσει... Χλωμό το βλέπω, γιατί σήμερα ήταν μια κακή ημέρα. Πολύ δουλειά και ένας παπάρας που με τράκαρε ενώ ήμουν παρκαρισμένος- μου έχωσε μέσα όλο το αριστερό μπροστινό φτερό- και την κοπάνισε χωρίς να αφήσει τηλ. Βέβαια κάποιος του πήρε το νούμερο και μου το άφησε σε σημείωμα και έκτοτε έχω αρχίσει το hunting >:( Έτρεχα το απόγευμα να κάνω μήνυση, μετά να έρθει η τροχαία... γενικώς μανούρα. Οπότε τα κέφια μου σήμερα δεν είναι για έξοδο... Αλλά από βδομάδα, που λέει και ο Marathon, αν κανονίζουμε κάτι, το βλέπω ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση