Προς το περιεχόμενο

Diy project: Noiz overdrive

toneless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως κοιτάς το σχήμα από το τρανζίστορ πας στην δεξιά άκρη του ποντεσιομέτρου(η μια άκρη της αντίστασης που δεν έβαλες 560Ω).

Στο ποντεσιόμετρο κάνεις μια ένωση το μεσαίο με το αριστερό ποδαράκι(εγώ έβαλα κομάτι από ποδαράκι πυκνωτη μιας και τα κόβουμε).

Στο αριστερό ποδαράκι μπαίνει επίσης και το καλώδιο που θα πάει στην γείωση εκεί που θα ήταν το άλλο ποδαράκι την αντίστασης που δεν μπήκε 560Ω δίπλα στην δίοδο.

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 981
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ναι αυτό το κομμάτι το κατάλαβα για το τζακ ρωτάω

Ωχ χίλια συγνώμη.

Εκεί που πάει μαύρο καλώδιο είναι γειώσεις και με το μπλ είναι το σήμα 8)

Flying High Again

Το δικό μου όμως δεν έχει 2 αλλά 3 επαφές! πήρα και το πολύμετρο τώρα και μου κάνει μπιπ στα 2 από τα 3. Τί κάνω? πού συνδέω τι?

Αν είναι σαν αυτό της σελίδας 75 όπως το κρατάει απο την τρύπα δηλ η ακίδα προς τα επάνω είναι το σήμα.

Δηλ αν βάλεις ένα καρφί το πάνω μέρος του καρφιού μετά το μαύρο(μόνωση σήμα-γείωση)

θα κάνει επαφή με αυτή την ακίδα του jack.

Το άλλο είναι το σώμα η τρύπα με τα πασα δηλ είναι σώμα

Flying High Again

Και επίσης τη μπαταρία την βάζω στο διακόπτη με τις 9 επαφές ή στο τζακ όπω έχει το αρχικό σχήμα?

όπως το σχήμα  8)

Flying High Again

Λοιπόν έχω ήχο στο μπιαπας και στο ανοιχτό αλλά παραμόρφωση γιοκ. μονο όταν κοπανάω απότομα βγάζει μια στιγμιαία υποψία ντραιβ. Ενα σημείο που δεν κατάλαβα στο σχήμα είναι η R3 k D1. Πάνε και οι 2 στην ίδια γείωση? Αν ναι σε ποιά (ιν ή αουτ)? Αν όχι συνδέονται μεταξύ τους?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου