DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Κοψε και τα περισσευουμενα ποδαρακια. Α, και βρες καποιο μεταλλικο κουτακι. Το πλαστικο δε θα αντεξει πολυ με το ποδι σου πανω :P What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2010 μαλλον εχεις δικιο σ'αυτο...θα το ψαξω λιγο παραπανω. Τα ποδαρακια δεν τα εκοψα ολα γιατι εχω την εντυπωση πως θα τα χρειαστω για τη συνεχεια...βλακιες λεω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 αφου κοντεψα να καψω τα χερια μου να σπασω το γραφειο μου και να βαλω φωτια στο δωματιο τελικα καταφερα να ενωσω ολα τα καλωδιακα και να τρυπισω και το κουτι μιας παλιας κολονιας και να περασω ολα τα πραγματα στις τρυπες και το αποτελεσμα ειναι.... Αυτο!!!! Ολα ειναι οκ αν εξαιρεσεις μερικες μικρες λεπτομεριες οπως οτι δεν δουλευει τελικα και δε μπορω να καταλαβω γιατι μιας και νομιζω πως ολα τα εχω κανει ακριβως οπως πρεπει + οτι η μπαταρια που εβαλα ειναι ολοκαινουρια.Αυτα....μπορει καποιος να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Archelaos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Βγαλε μια καλη φωτογραφια απο το εσωτερικο του για να σε βοηθησουμε! So be Playful! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 το...."χαος" λοιπον... και μερικες ακομα εδω http://i634.photobucket.com/albums/uu65/syreniann/DSC00901.jpg http://i634.photobucket.com/albums/uu65/syreniann/DSC00899.jpg http://i634.photobucket.com/albums/uu65/syreniann/DSC00902.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 εχω σοβαρες υποψηες οτι φταιει o dpdt διακοπτης.Γιατι αυτος στο σχεδιο εχει 6 ποδαρακια ενω ο δικος μου εχει 9. Εγω απλα χρησιμοποιησα τις 2 στιλες απο αριστερα,τα κολισα οπως στο σχημα και την τελευταια στηλη την αγνωησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Archelaos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Ελα λοιπον κοιτα!Η συνδεσμολογια των καλωδιων με μια ματια ειναι ενταξει! Αλλα εχεις βαλει την δευτερη διοδο αναποδα! Αμα δεις αυτη η "μαυρη" διοδος εχει μια ασπρη γραμμη στην ακρη της βαλτη απο την αλλη πλευρα να κοιτανε αντιθετα και εισαι ενταξει δες το και στο σχεδιο! ΕΧΕΙΣ δικιο αγνοησε την μεσαια σειρα!Κανε την συνδεσει με τα ακριανα ποδαρακια σαν να ηταν με 6 πινς So be Playful! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 δυστυχως οι διοδοι δεν εχουν καμια διαφορεα η μια απο την αλλη.Καμια ασπρη γραμμουλα. Σιγουρα να το κανω αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Archelaos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Συνδεσε τον ετσι απλως αγνοησε την μεσαια σειρα!και κοιτα με ποια φορα κοιταν τα ποδαρακια! καντο ετσι και θα σαι ενταξει So be Playful! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 μαλιστα... εγω εχω ενωσει τημ αριστερη και τη μεσαια.... Οκ θα το κανω και ξαναποσταρω. ΤΗΧ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση