Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Μία απόπειρα και εκ μέρους μου να φτιάξω το σχέδιο του toneless υπό μορφή pcb. Πρώτη επαφή με το αντικείμενο,οπότε όποια λάθη(που σίγουρα θα υπάρχουν πολλά!!!! :-[) και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
watchmen Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2009 klhronomos ωραίο (απλό) κουτί και ωραίο (απλό) σχέδιο (βάλτε ρε παιδιά ένα thump up) γιατί όμως παιδεύεσαι? τσίμπα το LochMaster 3.0 ;) Uli Jon Roth μεγαλύτερες φώτο δεν γίνετε να έχουμε? με το wizard το κανες? I am chasomeritus and Goal Keeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 klhronomos ωραίο (απλό) κουτί και ωραίο (απλό) σχέδιο (βάλτε ρε παιδιά ένα thump up) γιατί όμως παιδεύεσαι? τσίμπα το LochMaster 3.0 ;) Uli Jon Roth μεγαλύτερες φώτο δεν γίνετε να έχουμε? με το wizard το κανες? Με το wizard pcb αλλα ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμοποιω!!!! :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Μεγαλυτερες φωτογραφιες για επισυμανση λαθων!!! :-\ Που μπορω να βρω το lochmaster(οχι demo)?Μου φαινεται πιο ευκολο απο το pcb wizard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lespaul85 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει προσομοίωση του κυκλώματος στο Electronics Workbench? Το έχω φτιάξει ακριβώς το κύκλωμα, παρ'όλα αυτά βάζοντάς του μια κυματομορφή ημιτόνου στην είσοδο, στην έξω παίρνω κάποια αστεία πράγματα καθώς είναι και πολύ μικρότερα σε πλάτος..Δηλ, είναι σαν να έχουμε signal drop φάση..Ίσως κάνω κάποιο λάθος,ίσως είναι λάθος οι δίοδοι, ίσως.. γι αυτό ρωτάω..Thanx.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα παιδια.Διαβαζοντας ολα τα posts σχετικα με το noiz od,οφειλω να πω οτι πελαγωσα!!! :-\.Εκανα την αρχη για να το φτιαξω.προχωρησα στην υλοποιηση του αλλα δυστυχως,προφανως εχω κανει πολλα λαθη και δεν δουλευει,οσες προσπαθειες και αν εκανα.Θα μπορουσε καποιος μηπως να ανεβαζε καποιες φωτογραφιες(οσο το δυνατον αναλυτικες) για να δω και εγω τι στον κορακα κολλαω και δεν ακουγεται τιποτα???? ??? Επιπλεον,θα μπορουσε καποιος να γραψει συνοπτικα ποιες ειναι οι ''βασικες αρχες'' που διεπουν την συναρμολογηση ολων αυτων των επιμερους κομματιων τοσο στην πλακετα μεταξυ τους,οσο και την συνδεση τους με τα υπολλοιπα μερη(inpout,output jacks,leds klp???) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Στο σχημα που ακολουθει,στο κυκλωμα ποια ειναι τα board grounds???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Κάτω δεξιά, εκεί που πάνε τα 2 μαύρα καλωδιάκια δίπλα στις διόδους. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει προσομοίωση του κυκλώματος στο Electronics Workbench? Το έχω φτιάξει ακριβώς το κύκλωμα, παρ'όλα αυτά βάζοντάς του μια κυματομορφή ημιτόνου στην είσοδο, στην έξω παίρνω κάποια αστεία πράγματα καθώς είναι και πολύ μικρότερα σε πλάτος..Δηλ, είναι σαν να έχουμε signal drop φάση..Ίσως κάνω κάποιο λάθος,ίσως είναι λάθος οι δίοδοι, ίσως.. γι αυτό ρωτάω..Thanx.. Σε τί κλίμακα έχεις τον παλμογράφο; Τί τάση ημιτόνου του βάζεις στην είσοδο; Εφόσον έχεις διόδους πλάτη-πλάτη στην έξοδο, δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις πάνω από 0,6V peak στην έξοδο, άρα αν η κλίμακά σου στην έξοδο είναι 5V, είναι φυσιολογική η απεικόνιση. Και είμαι σίγουρος ότι έχεις την ίδια κλίμακα και στην είσοδο, άρα 5V peak που είναι πολλά για κιθάρα. Βάλε την πηγή ημιτόνου στα 250Ηz και 600mV (μια καλή προσομοίωση του σήματος κιθάρας) και την κλίμακα του παλμογράφου σε μια μικρή σκάλα (250-1000mV) τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο. (και βρες μια πιο καινουρια εκδοση του Electronics Workbench γιατί μου φαίνεται έχεις παλιά. Συνιστώ την 5, οι πιο καινούριες είναι πολύπλοκες για το μέσο χρήστη) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Uli Jon Roth Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2009 Κατα το googlαρισμα,πετυχα πανω σε ενα shematic και layout απο ενα project το οποιο ονομαζεται Brian May Treble Boost.Μπορει καποιος να βγαλει καποια ακρη με αυτο οσον αφορα τα υλικα που χρησιμοποιουνται και την συνδεσμολογια του με τα λοιπα μερη που θα εχει(ποτενσιομετρα,διακοπτες κλπ)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση