Stanley King Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ toneless...Αλλά δεν βρίσκω κάτι για τα jacks... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Πουφ... καλά, όταν με το καλό φτάσεις εκεί βγάλε μου μια φωτογραφία να δώ τι jacks αγόρασες και θα σου σκιτσάρω που πάνε οι ενώσεις. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Κάτι που μπορεί να σε βοηθίσει στο κόψιμο τς πλακέτας είναι να την χαράξεις πάνω στις επόμενες από αυτές που χρειάζεσαι τρύπες. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_evia Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα και από μένα... Καλώς σας βρήκα!...πρώτο μου μήνυμα και ξεκινάω... Έχω ψηθεί άσχημα τον τελευταίο καιρό και λέω να ξεκινήσω το noiz od. Θα παραγγείλω τα υλικά από το tayda διότι μου φαίνεται πιο φτηνό. Το θέμα μου είναι οτι δεν μπορώ να εντοπίσω στο site, τους πυκνωτές που χρειάζομαι (2χ 16v 0.22μF)... προφανώς η μονάδα 1μF ισούται με κάτι άλλο... 1μF= ....uF=....pF κτλ. Εντόπισα αυτόν στα 22uF αλλά δεν είμαι σίγουρος.. http://www.taydaelectronics.com/22uf-16v-radial-tantalum-capacitor.html Θα εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος φίλος θα μπορούσε να μου επιβεβαιώσει εάν είναι ο σωστός πυκνωτής ή εάν μπορεί να μου προτείνει κάποια εναλλακτική από το ίδιο site... Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Τα μF είναι uF απλα κάποιοι δεν χωνεύουν το ελληνικο μ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_evia Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Googlάροντας εκει κατέληξα κ εγώ μόλις τώρα... http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_capa.htm http://www.justradios.com/uFnFpF.html 0,22μF=220nf=220000pF=0.22uF Δεν βρίσκω όμως στα 16v αλλα στα 50v... http://www.taydaelectronics.com/10-x-0-22uf-50v-ceramic-disc-capacitor-pkg-of-10.html Κάνουν αυτοί εδώ? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2014 Εφοσον ειναι περισσοτερα απο αυτο που ζητειται για το κυκλωμα, εισαι οκ(εφοσον δεν εχεις χωροταξιμο προβλημα)! Με λιγοτερα volt θα ειχες προβλημα λειτουργικο ;D What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nick_evia Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον χρόνο σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AWE Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Παιδια να ρωτησω λιγο. εχω κανει 2 overdrive πεταλακια βασισμενα σε τρανζιστορ με απολυτη επιτυχια και πηγα τωρα να περασω σε ενα fuzz. Ωστοσο δε μου δουλευει καλα. Ο ηχος δεν ειναι fuzz και τα ποτενσιομετρα δεν αλλαζουν ιδιαιτερα τον ηχο. Το κυκλωμα ειναι παρακατω, μηπως πρεπει να αλλαξω κατι? Οποιοι εχουν γνωσεις απο ηλεκτρονικα κυκλωματα για σηματα και ηχο ας το δουνε μια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Έλεγξε πρώτα όλες τις κολλήσεις, και αν έχεις βάλει τα υλικά στις σωστές θέσεις και με την σωστή φορά. Τι ακριβώς εννοείς πως ο ήχος δεν είναι fuzz; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση