Προς το περιεχόμενο

Diy project: Noiz overdrive

toneless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το εφτιαξα το πεταλακι χωρις ακομα να μπει σε κουτι κτλ.

Με μια προχειρη δοκιμη απλα δεν ακουσα κατι ιδιαιτερο. Κοινως μου φαινοταν σαν να μεταφερει τον ηχο του ενισχυτη σε πιο χαμηλη καλα καλα ενταση.

Τεσπα θα συνεχισω τις δοκιμες ελπιζω μεσα στη βδομαδα να το τελειωσω-δεν εχω παρει διακοπτες ακομα κ τους παρελειψα προς το παρον. Πλακα εχει παντως ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 981
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Κοινως μου φαινοταν σαν να μεταφερει τον ηχο του ενισχυτη σε πιο χαμηλη καλα καλα ενταση.

Δηλαδή;  ??? Δεν κατάλαβα τί εννοείς, εξήγησε το καλύτερα. Πάντως σίγουρα κάτι έχεις κάνει λάθος...

Α, και BABTUA, κάτι έλεγες γιά ένα τρεμολάκι τις προάλλες νομίζω! Μην ξεχνιόμαστε...  ;D

Α, και BABTUA, κάτι έλεγες γιά ένα τρεμολάκι τις προάλλες νομίζω! Μην ξεχνιόμαστε...  ;D

Δεν το ξεχνάω, απλά δε βρίσκω λίγο χρόνο μαζεμένο να κάτσω να ασχοληθώ. Ευελπιστώ σε καμιά 10αριά μέρες...

Αρβύλες...

Δηλαδή;  ??? Δεν κατάλαβα τί εννοείς, εξήγησε το καλύτερα. Πάντως σίγουρα κάτι έχεις κάνει λάθος...

προφανως κ εχω κανει κατι λαθος.

Καταρχας δοκιμαστηκε στον αερα. Περα απο τις πρωτες ατυχες στιγμες σε κολλησεις κτλ (ειναι μακρινα πλεον τα εργαστηρια που εκανα σ αυτα :P) δεν ειχαμε γειωση, ουτε κ διακοπτη. Το ακουμπουσαμε με το χερι το τζακ (υποθετω το γειωναμε εμεις) για να μην κανει θορυβο.

Πρακτικα το κύκλωμα θα το γειώσω στο μεταλλικό κουτι???

προφανως κ εχω κανει κατι λαθος.

Καταρχας δοκιμαστηκε στον αερα. Περα απο τις πρωτες ατυχες στιγμες σε κολλησεις κτλ (ειναι μακρινα πλεον τα εργαστηρια που εκανα σ αυτα :P) δεν ειχαμε γειωση, ουτε κ διακοπτη. Το ακουμπουσαμε με το χερι το τζακ (υποθετω το γειωναμε εμεις) για να μην κανει θορυβο.

Πρακτικα το κύκλωμα θα το γειώσω στο μεταλλικό κουτι???

Ακριβως. Οταν το βαλεις σε μεταλλικο κουτι τα jack ακουμπωντας στο σασι γειωνονται. Εγω οταν το ειχα ξεκινησει το βασικο μου προβλημα ηταν οτι μπερδευομουν με τις γειωσεις...

Ειμαι κρυφος θαυμαστης του SF!!!

Καλό είναι όμως και με ένα πολύμετρο να ελέγχουμε ότι γειώνονται! Ειδικά όσοι τα βάφουν...  ;)

Δεν είναι τίποτα, όμως, δύο παραπάνω καλωδιάκια να πηγαίνουν στην "κεντρική" γείωση...

Την "κεντρική" γείωση την επιλέγεις εσύ ανάλογα την κατασκευή! Είναι ο λεγόμενος αστέρας γείωσης...

Στα πεταλάκια βολεύει να είναι στην πλακέτα....  όλες οι γειώσεις δηλαδή να καταλήγουν σε ένα σημείο στην πλακέτα... όπου εκεί είναι και η γείωση του κυκλώματος...

εβαλα και διακοπτη (σε κουτι δεν το χω βαλει ακομα) αλλα το μονο που ακουω ειναι φασαρια(οχι πολυ εντονη το κλασσικο βουητο-το οποιο μαλιστα το ελεγχω απο το ποτενσιομετρο  :P)..

Ανέβασε μερικές κοντινές φωτό αν υπάρχει δυνατότητα, να σού πούμε πού είναι το λάθος. Μάλλον το πρόβλημα με τη γείωση δεν το έλυσες τελικά γιά να συνεχίζει να έχει βουητό. Μπορείς να το γειώσεις συνδέοντας με ένα καλωδιάκι τα rings τών jacks, πάντως καλό θα ήταν να δούμε πρώτα πώς το έχεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου