methylene blue Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 όταν έχετε tremolo και reverb με ποια σειρά τα βάζετε; ξέρω ότι η θεωρία λέει ότι το reverb μπαίνει τελευταίο έλα όμως που αν μπούν ανάποδα εμένα μου ακούγεται καλύτερα κάπως σαν να τρώγεται η ατάκα από το tremolo όταν αυτό ακολουθείται από reverb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Η θεωρία λέει το Reverb πριν το Tremolo. Ειδικά αν είναι spring reverb. Στην ουσία το τρέμολο αυξομειώνει την ένταση. Αν μπει το reverb μετά, όταν το σήμα είναι χαμηλό θα έχει διαφορετικό reverb από το σήμα που είναι στο μέγιστο. Αν δεις και όλοι οι ενισχυτές Fender και μη, που έχουν και τα δύο, πρώτα είναι το Reverb στο κύκλωμα και μετά το Tremolo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 με κάλυψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Η θεωρία λέει το Reverb πριν το Tremolo. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, και πολύ εύστοχη η απάντηση του Maze, αλλά όπως λέει και το άσμα (πολύ βαρύ με άφθονο λάδι)... Όλοι έχουμε γραμμένο που το λένε πεπρωμένο και κανένας δεν μπορεί να τ' αποφύγει δεν υπάρχει θεωρία ούτε τρένα ούτε πλοία κι ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί Άλλωστε... έλα όμως που αν μπούν ανάποδα εμένα μου ακούγεται καλύτερα Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 έλα όμως που αν μπούν ανάποδα εμένα μου ακούγεται καλύτερα αφου ετσι σου αρεσει εμας δεν μας πεφτει λογος! ;D thank you myster_maze για την πληροφορια ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις