SteveB Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 μονοι μαγνητες.. καμπανατος ηχος ομορφα καθαρα λιγο bzzz διπλοι.. παχια νοτα με μεγαλυτερο headroom καταλληλοτεροι για high gain ηχους προσωπικα στην jem ...γουσταρω τους διπλους για ατελειωτα γκαζια στη suhr μετα απο αλλαγες κατελιξα πως προτιμω τους μονους. Της πανε καλυτερα ε και στο σκαφος pm100 εννοειτε διπλος με λιγα λογια..πιστευω πως μόνο με πειραματισμο θα καταληξει κανεις τι του παει καλυτερα εγω κατεληξα πως μου αρεσουν και οι δυο και οι διπλοί και οι μονοί αρκει να βρισκονται στη καταλληλη κιθαρα +37328438 Δεν τιθεται θεμα πιστευω για το ποιος μαγνητης ακουγεται καλυτερα και σε ποιο ειδος! Ο μεν δεν ειναι καλυτερος απο τον δε, ουτε χειροτερος,απλα διαφορετικος! Η λυση δεν ειναι να ψαχνει καποιος και να αναζητα αυτο το <<καλυτερο>> για τον εαυτο του κ πως μπορει να το επιτυχει με all around (δεν υπαρχει all around στις κιθαρες) Παρε ανθρωπε μου 2 κιθαρες να χεις κ τις 2 επιλογες και τελος. Εγω εχω κ κιθαρα με διπλους στην μια κιθαρα ο ενας διπλος σπλιταρει η αλλη εχει τον ενα διπλο σε μεγεθος μονου (hotrails) κ τελος εχω κ την στρατ μου με τους pure μονους για να παιζω τα funk μου! +37328422 ;D Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 διπλοι.. παχια νοτα με μεγαλυτερο headroom Το headroom δεν καθορίζεται από τους μαγνήτες αλλά από το σύστημα ενίσχυσης / αναπαραγωγής του σήματος που παρέχουν. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση