stakiko Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Δεν τιθεται θεμα πιστευω για το ποιος μαγνητης ακουγεται καλυτερα και σε ποιο ειδος! Ο μεν δεν ειναι καλυτερος απο τον δε, ουτε χειροτερος,απλα διαφορετικος! Η λυση δεν ειναι να ψαχνει καποιος και να αναζητα αυτο το <<καλυτερο>> για τον εαυτο του κ πως μπορει να το επιτυχει με all around (δεν υπαρχει all around στις κιθαρες) Παρε ανθρωπε μου 2 κιθαρες να χεις κ τις 2 επιλογες και τελος. Εγω εχω κ κιθαρα με διπλους στην μια κιθαρα ο ενας διπλος σπλιταρει η αλλη εχει τον ενα διπλο σε μεγεθος μονου (hotrails) κ τελος εχω κ την στρατ μου με τους pure μονους για να παιζω τα funk μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 εννοείται.....και pagan ειπαμε ;) καπου στο 2:20 νομιζω λέει οτι χρησιμοποιησε tele kai strat και με την gibson a few solos ακριβως ο δισκος ειναι κυριως Fender Esquire (tele με μονο εναν bridge μαγνητη δηλ.),αρκετη strat και...λιγη LP...... ;D η μουσική του JB sucks Ενταξει δεν ειναι και αυτο που θα διαλεξω να ακουσω μολις ξυπνησω το πρωϊ... ;D....ουτε στο γαμο μου ... ;D αλλα το "sucks" ειναι λιγο υπερβολη.....παντως εχεις δικιο φτιανει μουσικη για...αλλους κιθαριστες κυριως.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 αλλα το "sucks" ειναι λιγο υπερβολη.....παντως εχεις δικιο φτιανει μουσικη για...αλλους κιθαριστες κυριως.... ;D εντάξει....προς Θεού, εβαλά πολύ υπέρβολή,....αλλά......... HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 ....αλλά......... ...όταν γίνεις κιθαρίστας, θα καταλάβεις ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 ...όταν γίνεις κιθαρίστας, θα καταλάβεις ;D ;D όταν γίνεσαι κιθαρίστας γινονται αυτόματα ωραια τα κομμάτια του JB? χμμμ πότε θα έρθει αυτή η μέρα Θεέ μου?? ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 πότε θα έρθει αυτή η μέρα Θεέ μου?? ;D Σε άλλους έρχεται αμέσως, το χουν πως το λένε :)...σε άλλους ποτέ! ;D ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 αφου δεν μου χει ερθει στα 43......δεν θα το νιωσω ποτέ μάλλον ...Γ..Ι...Ο..Υ...Π...Ι... ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 yannis43, why are you so βλάσφημος? :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 yannis43, why are you so βλάσφημος? :D Αφου ειμαι pagan ρε Νestor.....έτσι ειναι τα pagan metal ;D ;D ;D ;D ;D ;D σοβαρα τώρα....δεν μ'αρέσει...τι να κάνω? με το ζόρι? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Ise airetikos, filos? When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση