Octapus Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Ρε παιδια τελικα ο Τζιμης Πανουσης τι ωρα θα ειναι στην εκπομπη της Σταη,σημερα στις 12 η πιο νωρις? ..... :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 παιδια βαλτε αντ1 τωρα εχει πανουση!ΟΛΑ ΤΑ ΛΈΦΤΑ ο τυπος 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Καλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!! και αυτή η στάη...τι ξενέρωτη και ηλίθια γυναίκα...ακούσατε τις απόψεις της για την eurovision ??? www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 βασικα εβαλα το βιντεο να γραφει...ηθελα να την δω live την εκπομπη αλλα με κερδισε η ...SUHR... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 γαμωτο ειμαι ιταλια και δεν μπορω να το δω,ασε που δεν εχω και suhr... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 γαμωτο ειμαι ιταλια και δεν μπορω να το δω' date='ασε που δεν εχω και suhr...[/quote'] :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 :D :D :D Για άλλη μια φορά ο Τζιμάκος ήταν απολαυστικός...Εντάξει η Στάη δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 είναι κοιτάει να διασφαλίζει τα συμφέροντα του εργοδότη της όποιον κι αν έχει καλεσμένο και να μην ξεπερνάει τα όρια του πολιτικώς ορθού η εκπομπή της. Το καλύτερο σημείο πάντως ήταν η δήλωση της Ελένης Λουκά για τον Πανούση!!! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loizos Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2006 Αλλά και η αντίδραση του Τζιμάκου... :twisted: Φανταστικός. εμμμ.... Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2006 Στην αρχή της εκπομπής, η Στάη του λέει: Τον τελευταίο καιρό τα έχεις βάλει πολύ με την τηλεόραση. Και όμως να που είσαι εδω... δεν είναι αντιφατικό αυτό; Ο Πανούσης ξεπέρασε τον σκόπελο με επιχείρημα του νηπιαγωγείου: "ναι, είμαι αντιφατικός χαρακτήρας". Μετά από αυτό, για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να γελάσω και πολύ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2006 οτι και να ειναι,ο Τζιμακος παραμενει ο μακραν πιο ενδιαφερον ελληνας δημιουργος & βεβαια οσο περισσοτερο κοιταω γυρω μου αρχιζω να πιστευω οτι σε λιγα χρονια θα ειναι πλεον και ο μονος ελληνας με χιουμορ! :cry: ασε που τραγουδαει ΤΕΛΕΙΑ και τη "Μολυβιά" :!: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις