killbill Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά σε λίγες μέρες θα παίξω ροκ μουσική σε κλειστό χώρο, και σκέφτηκα το εξής: Επειδή διαθέτω βιντεοπροβολέα, σκέφτηκα να τον συνδέσω με το Laptop μου και όσο εμείς παίζουμε να προβάλλονται από πισω σε πανί διάφορα εφε. Όπως κάνουν δηλαδή οι Pink Floyd στις συναυλίες τους!! :P αλλά και άλλα συγκροτήματα. Εχει κανείς καμία ιδεα τι θα μπορούσα να βάλω να παίζει; Ψάχνω θέματα με γραφικά, εφέ, κάτι σαν screen savers, αφηρημένα σχήματα, φωτιές, ακτίνες laser, τέτοια. Δεν έχω βρει κατι στο youtube. Σκέφτομαι να συγκενρώσω καμιά 50αριά τέτοια βιντεάκια και να τα βάλω να παιζουν συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα.. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!! ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Αρκετά players έχουν και μια ενσωματωμένη σαχλαμάρα που παίζει visualizations, τα οποία ψευτοακολουθούν τη μουσική. Πχ το media player έχει. Πρέπει να είχε και το winamp. Μη περιμένεις και τίποτε το φοβερό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Τα visualations απο κανενα winamp πχ δεν κανουν? edit : αργησα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε screensaver με χρώματα και από κάτω να βγαίνουν ανακοινώσεις. [move]Ανακοίνωση: Το ΗΚΒ4517, εμποδίζει. Παρακαλείται ο ιδιοκτήτης να ερθει στην είσοδο[/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλή η ιδέα των visualizations από τον μedia player, δεν το είχα σκεφτεί. Όμως δεν θέλω να παίζει όλο το ίδιο. Θα κουράσει, και ούτε θα έχω άτομο να κάθεται στο laptop για να αλλάζει το θέμα. έδωσα τη λέξη visualization στο youtube και βρήκα αρκετά βιντεάκια. Αλλά είναι σαν ντισκοτεκ του 70!! Καλύτερα να παίζει ένα θέμα με τοπία ξέρω γω.... Τι να κάνω; πως να ψάξω στο Υoutube; θα ψάξω για landscapes, εικόνες από το διάστημα και ελπίζω να βρω τίποτα καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 http://www.geisswerks.com/geiss/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 killbill, επειδή βλέπω ότι το έχεις πάρει ζεστά, θα ήθελα να επισημάνω ότι η προβολή video και εικόνων (έστω και αφαιρετικών) μαζί με τη μουσική δεν είναι κάτι που μπορείς να αφήσεις στην τύχη ή σε κάποιο plugin. Η προβολή εικόνας είναι μία ακόμη διάσταση σε αυτό που προσφέρετε (πέρα απο τη μουσικη) και αν είναι να το κάνετε πρέπει να το σκεφτείτε σωστά. Το πιο ερασιτεχνικό που μπορώ να φανταστώ, είναι να μαζέψετε εικόνες που εχουν κάποια σημασία (π.χ. φωτογραφίες που έχετε τραβήξει και επεξεργαστεί) και κάποια σύνδεση με αυτά που παίζετε και να τις προβάλλετε μέσα απο ένα slideshow του powerpoint ή του αντίστοιχου στο open office. (Mπορείς να προκαθορίσεις τη διάρκεια του κάθε slide). Και βέβαια όχι συνέχεια. Σε 1-2 κομμάτια που θα κρίνετε ότι αξίζει. Αν είναι να βάλετε ένα πράγμα να βγάζει τυχαία χρώματα και σχήματα, λίγο απέχετε απο το να βγει και η ανακοίνωση απο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brain_g Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 δυστυχως για εσενα οτι βρεις δωρεαν να κατεβασεις, θα ειναι λιγο-πολυ χαλια. γενικα οσοι ασχολουνται με αυτο το αθλημα ειτε φτιαχνουν δικες τους video loops ειτε αγοραζουν απο το δικτυο (σε αρκετα τσιμπημενες τιμες) θεματικες βιβλιοθηκες. επισης θα χρειαστεις καποιο προγραμμα λιγο 9εως πολυ) πιο εξειδικευμενο για αυτη τη δουλεια... και ο βιντεοπροβολεας να ειναι δυνατος και να μπει σωστα για να μην σας τυφλωνει κλπ κλπ κλπ καλα κουραγια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apo83 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2010 Καλή η ιδέα των visualizations από τον μedia player, δεν το είχα σκεφτεί. Όμως δεν θέλω να παίζει όλο το ίδιο. Θα κουράσει, και ούτε θα έχω άτομο να κάθεται στο laptop για να αλλάζει το θέμα. έδωσα τη λέξη visualization στο youtube και βρήκα αρκετά βιντεάκια. Αλλά είναι σαν ντισκοτεκ του 70!! Καλύτερα να παίζει ένα θέμα με τοπία ξέρω γω.... Τι να κάνω; πως να ψάξω στο Υoutube; θα ψάξω για landscapes, εικόνες από το διάστημα και ελπίζω να βρω τίποτα καλό... το media player απ οσο γνωριζω εχει και random, οποτε καθε τοσο θα αλλαζει το θεμα. πως θα περασεις ομως το σημα απο το media player ωστε να ανταποκρινεται στην μουσικη σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση