ikon Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 To έχασα... τη γα#%$σα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς... Αλλά στείλε ένα mail στη Steinberg για να βεβαιωθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Σε προκαλώ να τους απευθύνεις το ερώτημα με το ίδιο ύφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Σε προκαλώ να τους απευθύνεις το ερώτημα με το ίδιο ύφος. Καλύτερα ακόμα το ίδιο μεταφρασμένο από το γκουγκλη: To lost ... the ca #% $ like; ;D Σοβαρά τώρα, επικοινώνησε μαζί τους, δεν ξέρεις ποτέ... http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 χαχαχα (γελάω για να μην κλάψω!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Υπάρχει πρόβλεψη για απώλεια. Το αναφέρει κάπου το manual. Μπορείς όμως να μάθεις την διαδικασία από τον αντιπρόσωπο ή την Steinberg. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς όχι... το λένε καθαρά ότι αν το χάσεις είναι σαν να χάνεις όλο το πρόγραμμα... πήρα και στον αντιπρόσωπο και μου είπε τα ίδια... και στο forum τους τα ίδια λένε... Θέλει κανείς cubase studio5 upgrade από SL3? αγορασμένο πριν 3 μέρες... Αίσχος.... .............................................. α, κάτι βρήκα αλλά πρέπει να έχω κάνει registered το παλιο dongle.... ούτε καν θυμάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Και τώρα ξέρεις από πρώτο χέρι γιατί τα dongles είναι μισητά από κάθε νόμιμο χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2010 Γεια χαρα ειμαι λιγο ασχετος αλλα αυτο εχασες ΄η καμια σχεση? http://cgi.ebay.com/Steinberg-Liscense-Key-USB-Cubase-Nuendo-WaveLab-Dongle-/390271320375?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5addfbc137 Αυτα ειναι νομιμα? δεν εχω ιδεα γι αυτο ρωτάω http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 απ' ότι βλέπω αυτό είναι ένα για όλα... νομίζω.. δεν αντικαθιστά χαμένα dongles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση