bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Οι μισοί με τόσες πλαστικές μοιάζουν με αυτοκινητιστικά δυστυχήματα... αλλά μερικοί έχουν ακόμη μια κάποια γοητεία. Εύη, έχει κι άλλους καλτ, όπως για παράδειγμα από τη Δυναστεία (με την οποία ήμουν φανατικός τότε). Επίσης, αν δεν ξέρεις ποια είναι η ΘΕΑ Μπο Ντέρεκ, δες την ταινία "10" και θα καταλάβεις (τέλη '70). Ή απλά γκούγκλ για φωτογραφίες της από την ταινία. Σταθμός για την εποχή της. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Πλάκα κάνεις; Δηλώνω ότι αναγνωρίζω πάνω από το 98% ΟΛΩΝ εκεί μέσα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έβλεπες σαπιοσειρές στο 80 με αρχές 90 ε; Όχι, γιατί δεν είχα πάει σχολείο ακόμη και δεν καταλάβαινα τους υπότιτλους! ;) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Πλάκα κάνεις; Δηλώνω ότι αναγνωρίζω πάνω από το 98% ΟΛΩΝ εκεί μέσα ;D 8) Να είχε και τη δικηγορίνα από το Χιλ Στριτ.... :) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Αφου ειδα και τον Freddy Kruger να τραγουδαει ''let it be'', μπορω πλεον να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Eddie The Eagle............. :o Απίστευτο !!! Που τον θυμήθηκαν...... Rushie, Shilton, Kim Wilde (αδυναμία μεγάλη τότε), Desireless, Mel Smith, Tiffany, Cetera.... Μεγαλώσαμε ......... :-\ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 και αυτοί μεγαλώσαν μαζί μας, βέβαια. :) Εύη, ευχαριστώ για τη συγκίνηση που μου χάρισες. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ballbreaker Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 ΑΥΤΟΙ μεγαλώσανε! Εγώ ωριμάζω... " Θείο! Έχει η fender κόκκαλα;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Καλά όλοι οι άλλοι (!) αλλά η Tonya Harding ως τί τραγούδησε? μήπως να κρατούσε και το γκλόμπ στο χέρι? http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2010 ΑΥΤΟΙ μεγαλώσανε! Εγώ ωριμάζω... Κι εγώ. Τόσο, που κοντεύω να σαπίσω... ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση