Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 περίμενες τους Deep Purple στο Royal Albert Hall... ;D ;D και εγώ θα το ήθελα...να μπορούσα να το κάνω :'( Μπα. Να σου πω πιο πολυ σε J. Beck στυλ (οταν παιζει τα atmo του) θα μου καθοταν η ηλεκτρικη Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Να σου πω πιο πολυ σε J. Beck στυλ (οταν παιζει τα atmo του) θα μου καθοταν η ηλεκτρικη ναι...πιο εύκολο αυτό ;D ;D Με κοροϊδεύεις μου φαίνεται ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Βάλε λίγο... Valhalla βρε παιδί μου ;) Λίγο Thor... έστω μια Βαλκυρία ;D ;D ;D ;D Κι εγώ θέλω Thor. TSB-400 ή 650. Τίποτα ενδιάμεσα. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 ναι...πιο εύκολο αυτό ;D ;D Με κοροϊδεύεις μου φαίνεται ;) Κατι τετοιο εννοουσα Πιο πολυ το στυλ της εκφρασης, παρα ταχυτητες licks κλπ Στη μεση ομως εχεις μια ωραια γεφυρα που το μονο που θα ηθελε ηταν πιο ξεκαθαρο ηχο στις αρμονιες του. Αξιζει να το δουλεψεις κι αλλο το κομματι, γιαυτο γραφω οτι γραφω Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Κατι τετοιο εννοουσα Πιο πολυ το στυλ της εκφρασης, παρα ταχυτητες licks κλπ Στη μεση ομως εχεις μια ωραια γεφυρα που το μονο που θα ηθελε ηταν πιο ξεκαθαρο ηχο στις αρμονιες του. Αξιζει να το δουλεψεις κι αλλο το κομματι, γιαυτο γραφω οτι γραφω Κατάλαβα τι λές...αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να σκεφτώ έτσι σαν "κιθαρίστας", ούτε να παίξω. Κατά βάση, δεν είμαι "ηλεκτρικός" κιθαρίστας...δεν είμαι γενικά κιθαρίστας ;) Θα σε ενδιέφερε να κάνεις μία δοκιμή? Να το "αδειάσω" και να δούμε τι θα βγάλεις? Θα με ενδιέφερε για τη πλάκα, να βγεί καλύτερο. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 @Delta66 +1000. Απίστευτος δίσκος ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Θα σε ενδιέφερε να κάνεις μία δοκιμή? Να το "αδειάσω" και να δούμε τι θα βγάλεις? Θα με ενδιέφερε για τη πλάκα, να βγεί καλύτερο. Θα ηταν τιμη μου. Μονο που δεν δουλευω στο σπιτι nuendo κλπ. Ενα μιξαρισμενο (οχι ιδιαιτερα πραγματα) 2track θα εφτανε για να το δουλεψω με το cool edit. Aν και στο στυλ αυτο ο eangle "σκοτωνει" και θα επρεπε να το δουλεψει αυτος Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Βρε Ανέστη, Τι ωραίο που είναι τούτο; Μ'άρεσε πολύ! Ομολογώ ότι τα έγχορδα χωρίς legato, μου χάλασαν λίγο την ατμόσφερα, όπως και η κιθάρα που την έννιωσα λίγο πιο κοντά απ'ότι θα έπρεπε να είναι νομίζω. Και τα κρουστά (κάτι μπάνγκ, κάτι γουυζς, κάτι κύμβαλα, κλπ) είναι πολύ χαμηλά. Η VOP πολύ καλή! Γουστάρεις Και γουστάρω! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Θα ηταν τιμη μου. Μονο που δεν δουλευω στο σπιτι nuendo κλπ. Ενα μιξαρισμενο (οχι ιδιαιτερα πραγματα) 2track θα εφτανε για να το δουλεψω με το cool edit. Και μένα να ασχοληθείς...θα ανεβάσω αύριο ένα mp3 με τα κενά (όπως τα σκέφτομαι) και βλέπουμε :D Τι ωραίο που είναι τούτο; Μην τρελλαθούμε...δεν το έγραψα εγώ. Απλά δουλεύοντας με midi files, καταλαβαίνεις πολλά από λογική σύνθεσης και κάνεις τις διασκευές που έχεις στο μυαλό σου Και τα κρουστά (κάτι μπάνγκ, κάτι γουυζς, κάτι κύμβαλα, κλπ) είναι πολύ χαμηλά. Αυτά πάντα τα φοβάμαι και τα στέλνω πίσω...να τα ανεβάσω λές? Ομολογώ ότι τα έγχορδα χωρίς legato Καλά μην ζητάς και πολλά ;D ;D Η VOP πολύ καλή! Είναι η άτιμη απύθμενη... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2010 Ώ ρε, θα γίνει παν-παγκανινικό.... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση