kabamaru Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 καλημερα σε ολους.λοιπον εχω το εξης προβλημα,εχω ενα mxr phase90 και οταν ενεργοποιο η απενεργοποιο κανει ενα ντουπ που ακουγεται πολυ ενοχλητικο καθως ακουγεται απο τον ενισχυτη.εχει γινει το mod r28 στο πεταλι αλλα μαλλον πρεπει να ειναι διακοπτης?αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα η απλα γνωριζει ας ριξει τα φωτα του. ευχαριστω μαρινος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2010 Αν και θα είμαι οff topic και λίγο άκυρος θα σου πρότεινα να πουλήσεις το phase 90 και να πάρεις το ehx nano small stone. Ίδιο μέγεθος αλλα μοναδικό και διαχρονικό flavour και χωρίς προβλήματα τύπου κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2010 Το προβλημα λυθηκε το εκανα true bypass και τερμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση