uvm Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 παρακαλώ :) άμα πάντως διασκευάσεις και τίποτα από την νέα περίοδο των porcupine tree εγώ προσφέρομαι να σου γυαλίσω και την κιθάρα πριν παίξεις ;D ;D ;D .... μα γιατί σε κανέναν δεν αρέσει η νέα περίοδος? ::) εμένα μου αρέσει πολύ εξίσου με την παλιά. αυτό που λες για τον χρόνο, μακάρι να είχαμε χρόνο να παίζαμε πιο πολλή μουσική ;) και επίσης ξέχασα να πω πως το κομμάτι που διάλεξες ταιριάζει και με τον (μελαγχολικό) καιρό. Αμα διασκευάσεις οτιδήποτε άλλο, εννοείται να το ανεβάσεις. εύγε και πάλι, πολύ καλή δουλειά! https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 .... μα γιατί σε κανέναν δεν αρέσει η νέα περίοδος? ::) εμένα μου αρέσει πολύ εξίσου με την παλιά. Εμένα μ αρέσει πολύ, απλά η παλιά είχε ίσως πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, ή απλά μου άρεσαν τα κομμάτια πιο πολύ ;D Πολύ ωραία επιλογή, διασκευή και δουλειά και πάλι haryy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα μ αρέσει πολύ, απλά η παλιά είχε ίσως πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα, ή απλά μου άρεσαν τα κομμάτια πιο πολύ ;D Πολύ ωραία επιλογή, διασκευή και δουλειά και πάλι haryy! Ευχαριστώ Εύη! παρακαλώ :) άμα πάντως διασκευάσεις και τίποτα από την νέα περίοδο των porcupine tree εγώ προσφέρομαι να σου γυαλίσω και την κιθάρα πριν παίξεις ;D ;D ;D .... μα γιατί σε κανέναν δεν αρέσει η νέα περίοδος? ::) εμένα μου αρέσει πολύ εξίσου με την παλιά. αυτό που λες για τον χρόνο, μακάρι να είχαμε χρόνο να παίζαμε πιο πολλή μουσική ;) και επίσης ξέχασα να πω πως το κομμάτι που διάλεξες ταιριάζει και με τον (μελαγχολικό) καιρό. Αμα διασκευάσεις οτιδήποτε άλλο, εννοείται να το ανεβάσεις. εύγε και πάλι, πολύ καλή δουλειά! Χαρά μου είναι να παίζω μουσική και να την μοιράζομαι οπότε μάλλον θα σας τα "πρήζω" κατά καιρούς ζητώντας και την γνώμη σας για να βελτιώνομαι. Παρεπιπτόντως άκουσα την μουσική σας και εντυπωσιάστηκα! Μπράβο παιδιά. Έχει πέσει πολύ μεράκι και πολύ δουλειά. Καλή συνέχεια και εύχομαι τα καλύτερα! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2010 και μενα μου αρεσε πολυ νομιζω οτι τα καταφερες καλα!σιγουρα οι porcupine αποδιδονται με δυσκολια σε διασκευη αλλα ησουν ΚΥΡΙΟΣ! RESPECT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση