kotsadoros Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω οσους βοηθησαν να φτασει η μπαντα μου στο τελικο.Αποψε παιζουμε live στο αμφιθεατρο τις Marsahall εδω στο λονδινο και οποιος θελησει μπορει να το δει λαιβ στο ιντερνετ εδω http://marshall.licklibrary.com/webcast/ Και παλι ευχαριστω κωστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω οσους βοηθησαν να φτασει η μπαντα μου στο τελικο.Αποψε παιζουμε live στο αμφιθεατρο τις Marsahall εδω στο λονδινο και οποιος θελησει μπορει να το δει λαιβ στο ιντερνετ εδω http://marshall.licklibrary.com/webcast/ Και παλι ευχαριστω κωστας Συγχαρητήρια. Ποια είναι η μπάντα σας; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 σε ευχαριστω , η μπαντα ειναι the unnamed faces ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Λιγο ακυροι οι κριτες η μου φαινεται? .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Πολυ καλοι!!!! Μπραβο!!!! Αν και μιξη που καναν για την καμερα ηταν ψιλο χαλια....η δικια σας αποδοση ηταν πολυ καλη. Ειδικα οι σολαρες στο τριτο τραγουδι, τα σπασανε εντιτ:της εχεις βγαλει τα ματια της PRS ρε συ lol .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση