Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 δεν εμπιστευομαι κανενα βιντεο απο το γιουτουμπι μια και ολα ειναι θεμα τεχνικης ηχογραφησης. μια χαρα θα'ναι το ΤΟΝΚΕΡ..που να ξερω ποσο θα το πουλησεις ρε αρχηγε μου? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bobmar Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 οκ thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Το Τοnker δεν θα σου "πριμάρει" τον ενισχυτή. Αν θες οπωσδήποτε να το κάνεις αυτό με άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα, αγόρασε ένα πεταλάκι equalizer. Aν όντως θες Τοnker, μπορείς να το πάρεις από κάποιο κατάστημα που επιτρέπει επιστροφές (νομίζω πχ. ότι ο Thomann έχει περιθώριο ενός μηνός) και αν δεν σου αρέσει το στελνεις - άθικτο και σε άψογη κατάσταση - και παίρνεις τα χρήματά σου πίσω. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Εγώ θα άλλαζα Pots στα vol της ES 335 αν φοράει τα κλασικά 300άρια θα πήγαινα σε 500άρια και αν όχι, σε 1ΜΩ. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bobmar Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2011 superfunk συμφωνω κ σιγουρα ξερεις πολυ παραπανω πραγματα απο εμενα. Ομως πχ σε αυτο το video π ειναι κ οι δυο ενισχυτες διπλα διπλα κ εχω χρησιμοποιηθει τα ιδια μεσα η ιδια κιθαρα δεν μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση