funkysoul Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 εγω απορω τι της βρησκετε αυτης της σιδηροκατασκευης?και εμενα μου αρεσουν καποια vintage στοιχεια στα οργανα αλλα αυτο ειναι ''πολυ πραμα'' και δεν το βλεπω και λειτουργικο!ισως παλυ να μην εχει ορημασει το γουστο μου ;D papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Βασικα εγω ασχολουμαιπολυ με σερφ.Οταν πηρα την sg δεν ασχολιομουν τοσο πολυ,και δεν την πηρα δηλαδη για αυτον το σκοπο.Εχω και αλλες κιθαρες,αλλα μονο μια του επιπεδου της gibson,ειναι καλυτερη για να παιζεις σερφ,δεν εχει τρεμολο,αλλα ειναι του '79 και δεν θελω να την αλοιωσω καθολου,απ'την αλλη ομως χρειαζομαι και στα λαηβ μου να παιζω με μια 'ακριβη' κιθαρα,και οχι με την squier μονο και μπνο επειδη εχει τρεμολο.Τωρα σκεφτομενος οτι θα πειραξω μια τετοια κιθαρα,δεν θελω απλα κατι πρακτικο,θελω και κατι ομορφο.Και αυτο ειναι το bigsby. WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 bigsby σε sg??? δεν παμε καλα... βρες ενα vibrola να τελιωνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 βρες ενα vibrola να τελιωνεις... και να μη ξαναπαιξεις κουρδισμενος ΠΟΤΕ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρα κουρδισμενα παιζει η early 60s μου. Σιγουρα ειναι αλλης φιλοσοφιας τρεμολο αλλα κανει τη δουλεια του μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 ... βρες ενα vibrola να τελιωνεις... Aυτό δεν θέλει τρυπήματα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 θελει, σε σημεια λιγοτερο εμφανοι, επισης ειναι 1, τα bigsby εχουν 700 μοντελα, εκει πηγαινε το ''να τελειωνεις'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση