samy paraga Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Πάνε χρόνια ,i don't care που λέει και ο Γιώργης 08_-_Track_8.mp3 No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Πάνε χρόνια ,i don't care που λέει και ο Γιώργης Καμμιά 20αριά θα έλεγα εγώ. Μια χαρά κυρ Παράγκα. Μάζεμα λίγο στις φωνές (ειδικά στα backing) κι αν γυρίσουμε το ρολόι πίσω (αν και οι μόδες κύκλο κάνουνε) έχουμε μια επιτυχία. Μακράν καλύτερη του Χαριτοδιπλωμένου ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Βρετανικός μου φάνηκε ο ήχος και το style (σωστά;). Μου θύμισες μια περίοδο που άνοιγα με το γκρουπ που έπαιζα back then τις συναυλίες ενός επίσης τοπικού Γκρούπ σε αυτό το μοτίβο που κυκλοφόρησε το πρώτο του βυνίλιο , όντως πριν 20 χρόνια. Εγώ τότε 16! Και μόνο για τις αναμνήσεις THANX. Μου άρεσε πολύ ο ήχος και η παραγωγή και οι φωνές. Νομίζω ότι αντικατοπτρίζουν απόλυτα την αισθητική εκείνης της εποχής και τάσης. Με παρέπεμψε σε Happy Mondays…σε Β 52’ς …..σε Stranglers ίσως….Πολύ ωραία και η προφορά του singer!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Το να γράψεις και να μιξάρεις 6-7 τραγουδάκια σε 8 ώρες απλά με τη βοήθεια ενός άγνωστου ηχολήπτη μέσα σε 8 ωρίτσες ,γιατί δεν υπήρχαν άλλα λεφτά είναι μάλλον δύσκολο . Εκείνες τις εποχές βέβαια λίγοι είχαν πρόσβαση σε μεγαλύτερες πολυτέλειες ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση