Nestoras Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2010 Λίγη κίνηση στα clips οπότε. ;) Four_Wheel_Drive_-_Cotton_growing_man.wma InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ymakry Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Πολύ καλό, ειδικά τα φωνητικά είναι κορυφαία, ως συνήθως. Αντε και στο επόμενο live το evil wooman από τους ίδιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Μ' αρέσετε κύριε πολύ (όλοι σας). Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου βγάζετε μια καλώς εννοούμενη βαρβατίλα Ανεβάστε κι' άλλα ν' ανεβαίνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ymakry Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 η βαρβατίλα όπως και να την εννοείς καλή ειναι. Πάντως έχεις δίκιο, γιατί τα σωστά hard rock τραγούδια και συγκροτήματα χαρακτηρίζονται από δεμένο σφιχτό ήχο, αντρικό. Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Και σκεπτόμουνα να βάλω καμμιά γυναίκα στο γκρουπ. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 θα φύγει μόνη της.........απ τη βρώμα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 θα φύγει μόνη της.........απ τη βρώμα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Και σε θεωρούσα φίλο μου. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2010 ειμαι φιλος σου .......βρωμερός ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Και σκεπτόμουνα να βάλω καμμιά γυναίκα στο γκρουπ. ;D Να βάλεις, να βάλεις. Προσωπικά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις τσελίστριες. Δεν ξέρω... θέλεις ο τρόπος που κάθονται όταν παίζουν, θέλεις ότι δεν έχω δει καμία που να μην λέει εμφανισιακά, πάντως κάτι μου κάνουν... Και ένα τσέλο είναι απαραίτητο για το ύφος σας... ;) Πι Ες: Πολύ ωραία εκτέλεση. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ymakry Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2010 προσωπικά θα προτιμούσα μια μπασίστρια 1.75 με χαρακτηριστικά αλλά elle mcfearson. Μπροστά από τη σκήνή να υπάρχει ένα ring και δυο γκομενάρες να παλέυουν μέσα στη λάσπη. Καλό δεν είναι? Άσε που με αυτόν τον τρόπο θα παίζετε στο ΟΑΚΑ και θα είναι sold out. Βρωμερά και hard rock!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση