RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Σχωρνάτε με χωριανοί που είμαι άσχετος αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος σε στάνταρ επιλογέα στρατ και χωρίς έξτρα διακόπτες να έχω στη θέση "bridge" του επιλογέα, ήχο από το neck και το bridge μαγνήτη μαζί σε παράλληλη διάταξη. Δλδ ο επιλογέας να πηγαίνει ως εξής: Neck Neck Middle parallel Middle Middle Bridge parallel Bridge Neck parallel Εφικτόν; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Δες το blender pot. Σου επιτρέπει στη θέση neck να μιξάρεις τον ήχο με τον bridge μαγνήτη και το αντίστροφο... Θυσιάζεις τον ένα tone, κάνεις αυτό που μένει master tone, και έτοιμος... Δεν είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις, αλλά είναι κοντά... Ο Fralin υποτίθεται ότι σου πουλάει ειδικό ποτενσιόμετρο για αυτή τη δουλειά, αλλά οποιοδήποτε audio των 500 ή 1000 kΩ κάνει τη δουλειά του μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ αλλά δεν μου κάνει. Έχω 83άρα στρατ με μόνο ένα tone. Άλλωστε θέλω μια μόνιμη "κολλημένη" λύση. Έλεγα μήπως γίνεται κάπως με το wiring. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 εφικτον αλλα θελεις super 5way switch Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Το φαντάστηκα. Ευχαριστώ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω τόχω! Δοκίμασε να κάνεις απλά την προσθήκη που σου έχω σημειώσει με κόκκινο... Το κόκκινο κομματάκι καλώδιο είναι μια προεκτασούλα που ξεκινάει από το ποδαράκι του επιλογέα που είναι συνδεδεμένο το καλωδιάκι του neck μαγνήτη. Το ποδαράκι που καταλήγει, είναι το δεύτερο σημείο που ακουμπάει ο επιλογές όταν έχεις επιλεγμένο bridge μαγνήτη (το πρώτο είναι εκεί που γράφει "bridge white"). Δεν ξέρω αν τα εξηγώ σωστα, αν και γραμμένα σε άπταιστα μπακαλικά, αλλά πρέπει να δουλεύει... ::) Γκιβ ιτ ε τράη, δεν έχεις να χάσεις τίποτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Βρε λες... Κατάλαβα αλλά μόνο δια της πρακτικής οδού μπορώ να σου πω αν θα δουλεύει γιατί σε "καλωδιώσεις" είμαι άσχετος... Θα το δοκιμάσω όταν αλλάξω χορδές. Ευχαριστώ πολύ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 μόνο δια της πρακτικής οδού μπορώ να σου πω αν θα δουλεύει Εγώ μόνο δια της πρακτικής οδού ΕΜΑΘΑ... Έχω ανοίξει τη στρατ μου εκατοντάδες φορές, με πληθώρα διαφορετικών αποτελεσμάτων κάθε φορά που την ξαναέκλεινα... :P Αν μη τι άλλο έχω μάθει τι κάνει το κάθε ποδαράκι αυτό του ρημαδοδιακόπτη... ;D Θυμήσου να το δοκιμάσεις... Ακούς και αποφασίζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 πολύ καλά τα λέει ο kultura, με μόνη επισήμανση ότι στη θέση 2 (εκεί που κανονικά είναι Β+Μ) νομίζω ότι θα παίζουν και οι 3 μαζί. γενικά με νορμάλ 5θέσιο στις ενδιάμεσες θέσεις έχεις και τις 2 συνδέσεις των θέσεων που "ενώνονται", δηλ στη θέση 2 έχεις 1+3 και στη θέση 4 έχεις 3+5 "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Α, ναι. Σωστό κι αυτό... Thanks. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση