Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή τελευταίως (και ελέω γιουτούμπ) βγαίνουν διάφοροι πιτσιρικάδες "τεράστια ταλέντα" θυμήθηκα τον Johny Lang, εδώ 17 χρονών (όταν έβγαλε και την ομώνυμη δισκάρα) : Κρίμα που αργότερα άλλαξε τελείως μουσική κατεύθυνση. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Το κακό είναι ότι είναι το μοναδικό official video clip του σε όλα το αναθεματισμένο το youtube από όσο θυμάμαι όταν έψαχνα! Επίσης το lie to me νομίζω ότι συνολικά είναι το καλλίτερο album του. Πάντα τον ταύτιζα με τον kenny wayne shepherd. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Πάντα τον ταύτιζα με τον kenny wayne shepherd Βγήκαν περίπου την ίδια εποχή (τέλη 90's), ξανθά αμερικανάκια με καρέ μαλλί κι έπαιζαν blues. Προσωπική μου άποψη ότι ο Lang είναι πολύ πιο original. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Τόσες κιθάρες κρεμασμένες...την τελε έπιασε.. Ο Γιάννης ο Πνεύμονας(lung) ;D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2010 Βγήκαν περίπου την ίδια εποχή (τέλη 90's), ξανθά αμερικανάκια με καρέ μαλλί κι έπαιζαν blues. Προσωπική μου άποψη ότι ο Lang είναι πολύ πιο original. Και εγώ Lang-ικός είμαι . Όμως το Ledbetter Heights του Shepherd το θεωρώ referance recording. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Τόσες κιθάρες κρεμασμένες...την τελε έπιασε.. Ο Γιάννης ο Πνεύμονας(lung) ;D 8) esquire ειναι οχι tele... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Για μένα δεν είναι η κιθάρα μόνο. Είναι βέβαια ότι μπορούν και μπορούν να παίζουν καλά αλλά ταυτόχρονα έχουνε αυτές τις απίστευτες φωνάρες. Ο Jonny Lang, ο Andrew Strong (δεν παίζει κιθάρα) και ο Davy Knowles (ο John Mayer έτσι κι έτσι), τρείς από αυτούς που πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό που, όντας πιτσιρικάδες, βγάζουν φωνή αντρίκια μπαρουτοκαπνισμένη. Θα ήθελα πάρα πολύ .... :-\ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Ασε που ειναι και ομορφοπαιδα.... ;D (θα μου πεις αν δεν ηταν θα τους ηξερε κανεις? ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Θα ήθελα πάρα πολύ .... :-\ Μια χαρά τα λες.... άλλωστε περνάνε και τα χρόνια ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρά τα λες.... άλλωστε περνάνε και τα χρόνια ;D Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα του Τειρεσία. ;) Bad are the lies. Σας φχαριστώ για το moral μπούστινγκ. ;D Ασε που ειναι και ομορφοπαιδα.... ;D (θα μου πεις αν δεν ηταν θα τους ηξερε κανεις? ;D) Ε, το marketing το θέλει όλο το πακέτο. Αλλιώς, ένας στους τόσους θα σαι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση