audiokostas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2009 Για να χαλαρώσουμε το τεταμένο κλίμα των ημερών (πολλά κλειδωμένα threads έχουν προκύψει...) έχω να σας θέσω τις εξής ΚΑΙΡΙΕΣ (:lol:) ερωτήσεις: 1) Κάνετε γκριμάτσες όταν παίζετε? 2) Αν ναι τι είδους? 3) Γιατί τις κάνετε? Ασυναίσθητα ή επηρεασμένοι από το είδωλό σας? :D 4) Ποιους μουσικούς θεωρείτε διάσημους για τις γκριμάτσες τους? 1) Πάντα 2) Γλυκύτατες, συναρπαστικές και γεμάτες προσωπικότητα 3) Ετσι μ' αρέσει. Ασυναίσθητα και επηρεασμένος από το είδωλό μου. Εμένα. 4) Τον Benny Hill Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotplat Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 νομιζω πως αυτο το σουφρωμα με τα χειλια λιγο πολυ ολοι το κανουμε. Θεωρω πως ειναι σημαδι της απολυτης συγκεντρωσης την στιγμη που παιζουμε Γεια χαρρρρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Εμπνευσμένη θεματάρα ;D 1)Ναι μάλλον 2)Μου έχει πει ο αδερφός μου ότι κάνω σαν να θελω να σκοτώσω την κιθάρα και όποιον με έχει βάλει να παίξω 3)Ασυναίσθητα, και όταν το καταλαβαίνω το περιορίζω αν δεν είμαι μόνος μου. Εκτός αν είμαστε για προβά με τα παιδιά απο το συγκρότημα οπότε δε με νοιάζει και κάνω σα χαζό 4)Μπα δε θυμίζω κανέναν. Βασικά μια φορά μου είπανε σε φάση που δεν έπαιζα ότι θυμίζω τον Trujillo :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Το πιο αστείο που έχω δει είναι ο μικρός αδερφός του μπασίστα μας, ο οποίος, όταν παίζει ντραμς, όταν έρθει η ώρα για το κλασσικό γύρισμα ταμπύρο-τομ-βαθύ, η γνάθος του παίζει επιδεικτικά αριστερά δεξιά :-). Αλήθεια εμπνευσμένο θέμα!! http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
izzy_livin Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 1)Μόνο όταν παίζω κάτι πιεστικό 2)Σούφρωμα χειλιών :D 3)Εντελώς ασυναίσθητα 4) Χαχαχα! Greg Howe scares me.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos_Oikonomou Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Εγώ κάνω γκριμάτσες όταν μαγειρεύω μόνο από την ηδονή αυτού που φτιάχνω, δεν θα κάνω όταν παίζω ή τραγουδάω...; enjoy my silence Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Εγω οταν παιζω κατι σε ρυθμικο απλα ειμαι λιγο σαν αποχαυνωμενο, οταν κανω κανα σολο γρηγορο, σουφρωνω τα φρυδια μονο, αν παιζω μελωδικες γραμμες κ τετοια βγαζω προς τα εξω την κατω γναθο, αλλα αυτο το εχω αναλυσει, ειναι επειδη μικρος ειχα προβλημα κ φοραγα σιδερακια για να ερθουν οι γναθοι μου σε νορμαλ θεσεις :P Το καλυτερο παντως το κανει ο ξαδερφος μου ο ντραμερ, οταν παιζει ανοιγει το στομα του κ κοιταει το κενο, κ οταν δινει ρυθμο με μποτα η hi-hat, κουναει το κεφαλι δεξια αριστερα σα κατι σκυλια ψευτικα που βαζουν σε αυτοκινητα... Αυτα ;D Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fizur Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Για να χαλαρώσουμε το τεταμένο κλίμα των ημερών (πολλά κλειδωμένα threads έχουν προκύψει...) έχω να σας θέσω τις εξής ΚΑΙΡΙΕΣ (:lol:) ερωτήσεις: 1) Κάνετε γκριμάτσες όταν παίζετε? 2) Αν ναι τι είδους? 3) Γιατί τις κάνετε? Ασυναίσθητα ή επηρεασμένοι από το είδωλό σας? Cheesy 4) Ποιους μουσικούς θεωρείτε διάσημους για τις γκριμάτσες τους? 1) Παμπολλες! 2) Οταν παιζω ρυθμικα σηκωνω τα φρυδια. Οταν παιζω σολο, ή καποιο "κακο" ριφφακι παιρνω την γκριματσα του κακου κιθαριστα φαση "γιου αρ νεξτ να 'ουμ!". Σε wah καταστασεις το κλασσικο αριστερα δεξια η γναθος για να ακολουθει το w ή το ah! Επισης για καποιο ανεξερευνητο λογο γκαριζω τους στιχους... 3)Τα περισσοτερα ασυναισθητα, εκτος απο το wah. Βσκ και το wah ασυναισθητα το κανω, αλλα παρατηρησα οτι με βοηθαει να παταω στην μελωδικη γραμμη πανω... 4) Ολοι κανουν γκριματσες... Ολες ειναι αστειες! Ο.ψ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous7 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 1)εννοειται οτι κανω γκριματσες! ειναι η μιση χαρα! 2)δαγκωμα/μασημα χειλιων, random κουνημα κεφαλιου, σιγουρα κανω κι αλλες που δεν εχω παρει χαμπαρι ακομα.... drums παιζω, αρα εχω διαφορετικο ρεπερτοριο απο τους κιθαριστες :P 3)απολυτως ασυναισθητα, απλα που κ που τυχαινει να τις αντιληφθω ενω τις κανω. 4)υπαρχει καλυτερος απο τον abbath των immortal? ειναι ο απολυτος θεος! ;D μολις θυηθηκα και τον galder των dimmu borgir οι καλυτερες γκριματσες πιστευω βρισκονται στο extreme metal γενικοτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2010 Δεν παίζω τόσο καλά ώστε να κάνω γκριμάτσες. Η μόνη γκριμάτσα που έχω είναι η απόγνωση και η άγνοια για το αν θα πατήσω σωστά την επόμενη νότα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση