ohhai Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 4) Luis Armstrong ;D http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 1) Και βεβαια κανω γκριματσες. Το ποιος ΔΕΝ κανει ειναι το ερωτημα! 2) Εκτος απο το κλασικο με το Wah Wah, συνηθος κατα τη διαρκεια του σολο, θα γινει ενα απο τα εξης: αν δεν ειναι ιδιαιτερα απαιτητηκο, συνηθως θα σηκωσω το αριστερο φρυδι σε πσευδο-σοβαρο στυλ, ενω αν ειναι πιο δυσκολο το κομματι, ολο μου το προσωπο σουφρωνει λες και με χτυπα ηλιος καταμουτρα! 3) Στην αρχη το εκανα για πλακα, αλλα τορα μου ειναι αδυνατον να το κοψω! παλι καλα που δεν καπνιζω, ενα πραμα.... 4) Ξεχωριζω τους Jimmy Page, BB King, Gary Moore, SRV. Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanocaster Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 1) Κι εγώ μέσα στους γκριματσαδόρους. 2) Συνήθως όταν κλείνω το σόλο με bend γουρλώνω τα μάτια απότομα (και έχω φάει τρελό δούλεμα γι αυτό). Άλλη μια γκριμάτσα είναι να κλείνω τα μάτια και να 'κοιτάω' προς το ταβάνι (όταν παίζω κάποια φράση επαναλαμβανόμενα). 3) Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον θα τα έχω 'κολλήσει' από άλλους ή θα βγήκαν αυθόρμητα. 4) Τρελός γκιματσαδόρος είναι ο Mick Box των Uriah Heep. Όταν τον είχα δει στο ΣτΝ πριν χρόνια είχα κάνει καινούργιο συκώτι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gourounib Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Ισως το πιο γελειο θεμα στο forum.!! Προσπαθω να τις κοψω αλλα μου ειναι αδυνατο οταν προσπαθω να παιξω κατι πανω απο τις δυναμεις μου!! Πιο παλια κατα την αφοσιωση μου πανω στο οργανο μου αποσπουσε την προσοχη το σαλακι που εσταζε πανω στην χορδη!!!! Πλεον το διορθωσα κοιτωντας ψηλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 1) μερικες φορες. 2) ξεχναω το στομα ανοιχτο, κλασσικο, και κουναω το κεφαλι δεξια, αριστερα οπως οταν λες "τσ,τσ,τσ, κριμα" οταν παιζω κατι μελωδικο. 3) πιστευω λειτουργει αμφιδρομα. Το παιξιμο επιδρα στις εκφρασεις, αλλα και οι εκφρασεις ενισχυουν στο να βγει ετσι οπως θες αυτο που παιζεις 4) Ο Vai. Eιναι ο μοναδικος κιθαριστας που αξιζει να τον δεις και χωρις ηχο. Ο ατιμος εχει αναπτυξει 48 διαφορετικες εκφρασεις για καθε νοτα στη ταστιερα χωρις να συνυπολογισεις και τα διανθισματα slides, bends, harmonics κτλ.! I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2009 πιστευω λειτουργει αμφιδρομα. Το παιξιμο επιδρα στις εκφρασεις, αλλα και οι εκφρασεις ενισχυουν στο να βγει ετσι οπως θες αυτο που παιζεις Ο Vai. Eιναι ο μοναδικος κιθαριστας που αξιζει να τον δεις και χωρις ηχο. Ο ατιμος εχει αναπτυξει 48 διαφορετικες εκφρασεις για καθε νοτα στη ταστιερα χωρις να συνυπολογισεις και τα διανθισματα slides, bends, harmonics κτλ.! ιναφ σαιντ 8) learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Agness Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 1) Κάνετε γκριμάτσες όταν παίζετε? 2) Αν ναι τι είδους? 3) Γιατί τις κάνετε? Ασυναίσθητα ή επηρεασμένοι από το είδωλό σας? :D 4) Ποιους μουσικούς θεωρείτε διάσημους για τις γκριμάτσες τους? 1)Ναι εννοείται! 2)Συνήθως σουφρώνω τα φρύδια μου γιατί δεν ακούω τίποτα! Επίσης όταν είμαι ολίγον λιώμα είμαι τόοσο ανέκφραστη που όλοι νομίζουν οτι είμαι μουτρωμένη [που να ξεραν ότι είμαι "κλασμένη"!!χαχαχα!] Καμιά φορά μαζεύω τα χείλια σαν να θέλω να φιλήσω ή αποκτώ μια έκφραση "ξυνίλας" όταν κάνω λάθη! 3)Είναι μάλλον μέρος αυτού που λέμε "μουσική έκφραση"...ξέρω γώ? 4) Yngwie Malmsteen & Angus Young [AC/DC] βεβαίως βεβαίως!!! _use your brain_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WILO Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Γκριμάτσες 8)? Οποτέ το θυμάμε :P Όταν έχει μπέι το κυρίως θέμα και χώνω σόλο με τα πλήκτρα κάνω σαν να ουρλιάzω το pitch και το modulation και σουφρώνω τα φρύδια σαν να τρελένομαι!!! Αλλά όταν παίζω σαξόφωνο και improvάρω και με κανέναν άλλο πέρνω ένα 100 φορές πιο classy style και απλά σουφρώνω απαλά εώς καθόλου τα φρυδια μου... Είναι φανερό πως οι γκριμάτσες διαμορφώνονται απο το είδος της μουσικής που παίζεις. Αλλες γκριμάτσες θα κάνεις στην trance, άλλες metal και άλλες στην τζαζ! Trance-former Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Παίζω ντραμς και ναι κάνω γκριμάτσες όταν παίζω (ποιος άλλωστε δεν κάνει;;) Συνήθως δαγκώνω τα χείλια μου και μετράω δυνατά σε αστείο βαθμό τα μέτρα που παίζω. (υπόλλειμα των jazz παιξιμάτων που είχα πιο παλιά). Το τελευταίο κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και γελάνε πάντα. Θεωρώ πάντως ότι η εκάστοτε γκριμάτσα είναι χαρακτηριστικό του κάθε μουσικού και γίνεται επειδή νοιώθει έντονα αυτο που κάνει. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Χωρις να θέλω να φανώ πομπώδης... Δεν κάνω γκριμάτσες, και αυτό ίσως γιατι ο πρώτος μου δάσκαλος μου είχε βάλει χοντρό χέρι για την έκφραση την ώρα που έπαιζα. Με το wah δεν την πάτησα γιατι δε το χρησιμοποιώ παρα πολύ. Διαφορoι κάνουν μορφασμούς, αλλα πάντα ψοφάω στα γέλια με τον Greg Koch και τον Ηλία Ζάικο ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση