pigbull7 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Πρόσφατα απόκτησα ένα whammy 4 της Digitech.Όταν, όμως, προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω με ένα Wah(crybaby το απλό) βγάζουν πολύ μεγάλη φασαρία και το αποτέλεσμα δεν ακούγετε :'(.Αρχικά έβαλα πρώτα το Wah και μετά το whammy και ένα distortion και ήταν μαύρο χάλι.Μετά τους άλλαξα θέση αλλά το whammy επηρέαζε το Wah.Επίσης όταν χρησιμοποιώ το whammy με το distortion (metal muff) βγαίνει και πάλι πολύ φασαρία.Τι πετάλι πρέπει να χρησιμοποιήσω για να το διορθώσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis10 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Νομίζω ότι ο compressorάς μόνο παραπάνω φασαρία θα προσθέσει.Εγώ λογικά θα πήγαινα για ένα noise reduction. Δες τα Boss NS2,ISP Decimator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 whammy + wah μαζί δεν έχω ξανακούσει...καθιστός παίζεις? :D Δοκίμασες wah->dist->whammy? Τι εννοείς "το whammy επηρέαζε το Wah"? Τι του έκανε δηλαδη? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pigbull7 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να παίξω το Renegades Of Funk...Το whammy είναι 2 οκτάβες κάτω και ανεβοκατεβάζω το wah.Όταν λέω το επηρέαζε εννοώ πως ακουγόταν σκατά και έκανε μόνο φασαρία και ήταν σαν να το ακύρωνε(δε ξέρω πως αλλιώς να το γράψω...).Ο Μοrrelo πάντως βάζει πρώτα wah και μετά το whammy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2010 Θέλω να παίξω το Renegades Of Funk...Το whammy είναι 2 οκτάβες Όταν λέω το επηρέαζε εννοώ πως ακουγόταν σκατά τότε δε σώζεται με noise supressor ;D Κάνε αυτό : Δοκίμασες wah->dist->whammy? και μετά αυτό : dist->wah->whammy YΓ. Υποθέτω οτι έχεις ελέγξει οτι μόνο του το whammy δεν έχει πρόβλημα και οτι δεν υπάρχει θέμα καλωδίου ή τροφοδοσίας https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση