dmilo Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Κι εμένα μου αρέσουν τα ψάρια. Ειδικά κάτι τσιπούρες στα 350-400 γραμμάρια, είναι ταμάμ. ;D Αν μιλάμε για χόμπι(τ) του παρελθόντος, μοντέλα της Revell και ηλεκτρονικές κατασκευές (η Smart Kit πλούτισε από μένα!) Τωρα, ασχολούμαι με την κιθάρα και ως χόμπι είμαι γραφίστας :) (ή το ανάποδο) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα δυστυχώς η άλλη μου μεγάλη αγάπη έχει επίσης ΠΟΛΥ GAS :-\ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Έχω κι εγώ μερικά χόμπι..... Ένα από αυτά.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Πάντα επιστρέφεις ;D. Κάνα noiz session κανείς? Ωχ... με βάζεις σε σκέψεις γιατί είχα στο νου μου να κανονίσω κανένα single session campaign! Ρε λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 K13 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 K13 ; νομίζω ναι ... ορίστε και μια Κ5 που την έχω καλά ;) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Ελα να πιουμε καμια μπυρα μπροστα στα δικα μου ενυδρεια τοτε :) Θα το ήθελα αλλά μένω στο εξωτερικό, και η γιορτινή επιστροφή θα είναι σύντομη και όχι και πολύ Αθηναϊκή... Στο σημείο αυτό ξέχασα να αναφέρω ότι ανάμεσα στα άλλα μου χόμπυ είναι η πίτα-γύρος και η coca-cola zero. :) Bρίσκεις κάτι ευτελές ή φαιδρό στην ενασχόληση με τις σπάνιες μπύρες ή τα single malts? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί εσύ βρίσκεις κάτι ευτελές η φαιδρό στην ενασχόληση με τις πίτες-γύρο? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θα το κατακρίνω σαν χόμπι αλλά ο παραλληλισμός μου φάνηκε να έχει περιπαικτικό χαρακτήρα... (εκτός κι αν τον παρεξήγησα). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Μηπως ασχολειστε και με το χομπι "ψαχνω λογο να αρπαχτω"? :D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση