Haris Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Δύο βίντεο με medley από ένα περσινό μας live. Δεν είχα ανεβάσει μέχρι τώρα γιατί ο ήχος είναι τουλάχιστον μέτριος (είναι από το μικρόφωνο της κάμερας), αλλά τα ξαναείδα αυτές τις μέρες και μου φάνηκε ότι τελικά ψιλοακούγονται. Για πείτε… Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Very very very cool!!!! Εμένα μου αρέσει ο ήχος that captures the moment!!! Έχει mood (και ο ήχος του κοινού) ! Αν πάλι εσείς δεν βαριέστε και θέλετε γιατί δεν σαν ικανοποιεί….ξαναγράψτε τον ήχο πάνω από το video studi-ακα αλλά με live παίξιμο. ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!! Είναι και πολύ ενδιαφέρον task!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Eυχαριστούμε! Δεν είναι κακή ιδέα να περάσεις ήχο πάνω απ' το βίντεο, αρκεί να αξίζει και η εικόνα. Τα συγκεκριμένα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία… ;) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση