Wild_Rose Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας παιδιά! Ενδιαφέρομαι για ένα custom truss rod cover (για Gibson Les Paul) και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε μαγαζιά στην Αθήνα που να κάνουν τέτοιες customιες. Συγκεκριμένα σκεφτόμουν να αγόραζα εγώ το αυθεντικό TRC και να μου χαράξουν πάνω αυτό που θα τους ζητήσω! Δεν έχω κόλημα με το να είναι αυθεντικό TRC, απλά να μη φαίνεται ψεύτικο. Ευχαριστώ! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Οποιοσδηποτε χρυσοχοος της προκοπης θα στο κανει και σε πολυ καλη τιμη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Έχει πάει κανείς να το φτιάξει σε χρυσοχόο; μη πάω εγώ και με κοιτάξουν λες και ήρθα από τον Άρη! ευχαριστώ για την απάντηση! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 εχω παει εγω (μεταλλικο,αλλα και πλαστικο δεν νομιζω να ειναι δυσκολο) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 αυτό σκεφτόμουν, ότι επειδή είναι από πλαστικό μήπως δεν γίνεται! ευχαριστώ και πάλι, αν είναι θα πάω να ρωτήσω! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Πραξιτέλους! Γίνεται χαμός από χαράκτες σε πλαστικό. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Να'σαι καλά myster_maze! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VirusSnake Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 αν ενδιαφερεσαι ενας τυπος στον καναδα κανει χειροποιητα TRCs απο σκληρο μαονι με mother of pearl inlays. εχει διαφορα ωραια και διαφορα καγκουρικα σχεδια. εγω του ζητησα να μου φτιαξει ενα custom και μου το ειχε ετοιμο σε μια βδομαδα, μου το εδειξε και ΜΕΤΑ αποφασισα αν θα το παρω! περιπου 25 ευρω μαζι με μεταφορικα. αν σε ενδιαφερει πες μου να ανεβασω φωτο και να σου πω που θα τον βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση