Προς το περιεχόμενο

Τι κιθάρα είναι αυτή;

aggelos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Superfunk:

καλά,το δεύτερο μπάσο που πόσταρες δεν υπάρχει!!!Τέλειο!!!

By the way,πανέμορφες οι Eastwood.

όποιος έκανε το "λάθος" και αγόρασε και δεν τις θεωρεί αισθητικά όμορφες,μπορεί να μου τις χαρίσει,να τον απαλλάξω από την ασχήμια τους  :P :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Νομίζω ότι θα προτιμήσω κάτι πιο... λυτό και απέριττο σαν αυτό...  ;D ;D ;D

AIRredBASSFINAL.thumb.jpg.7afbc99058bc529294fe035e9e0b44c4.jpg

all this has happened before and will happen again

Beauty is in the eye of the beholder my friend... ;D

καποιοι ενθουσιαζονται με κατι τετοια ..(εκτρωματα IMHO.... ;D)

prs-cu24-blue-matteo-4.jpg

και καποιοι με κατι τετοια.... ;D

378blog_tuxedo.jpg

3321TCvincreambigsbyFINAL.jpg

για να εχουν τοσο τεραστια επιτυχια καποιοι πρεπει να ανηκουν στο δευτερο στρατοπεδο.... ;D

αληθεια με την art deco πως τα πας? ;D

Ελεος

Εκτρωμα η PRS  και υπεροχες και φοβερες αυτες οι πλαστικουρες.

Για να εχουν τοσο τεραστια επιτυχια καποιοι μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται.

Σε 34" scale δε θα ηξερα ποιο να διαλεξω, αλλα shortie που να μου κανει κλικ δεν εχω πετυχει ακομα...

Ελεος

Εκτρωμα η PRS  και υπεροχες και φοβερες αυτες οι πλαστικουρες.

Δεν ειναι για ολους τα κομοδινοξυλα. ;D

Και προσωπικα απεχθανομαι αυτο το πραμα με το χρωματιστο top και clear σωμα απο κατω.

Ξέρεις,αυτό ισχύει και αντίστροφα. ;D

Αν δεις τους καλλιτέχνες που τις χρησιμοποιούν(και στους οποίους,σίγουρα,θα γινόταν χορηγός οποιαδήποτε μεγάλη εταιρεία)δεν τους λες και τυχαίους.

Ενδεικτικά,αναφέρω τους Calexico,White Stripes,Echo&the Bunnymen,Foo Fighters,Gang of Four,Mogwai,Wooden Shjips(και πολλοί άλλοι),οι οποίοι παίζουν και διαφορετικό είδος μουσικής,ο καθένας.

Αυτό κάνει τις PRS χάλια;

-Όχι,αλλά είναι ωραίο να ξεφεύγεις καμιά φορά από την πεπατημένη,όσον αφορά το σχεδιασμό,το στυλ και τον παραγόμενο ήχο μιας κιθάρας.

Ξέρεις,αυτό ισχύει και αντίστροφα. ;D

Αν δεις τους καλλιτέχνες που τις χρησιμοποιούν(και στους οποίους,σίγουρα,θα γινόταν χορηγός οποιαδήποτε μεγάλη εταιρεία)δεν τους λες και τυχαίους.

Ενδεικτικά,αναφέρω τους Calexico,White Stripes,Echo&the,Foo Fighters,Gang of Four,Mogwai,Wooden Shjips(και πολλοί άλλοι),οι οποίοι παίζουν και διαφορετικό είδος μουσικής,ο καθένας.

Αυτό κάνει τις PRS χάλια;

-Όχι,αλλά είναι ωραίο να ξεφεύγεις καμιά φορά από την πεπατημένη,όσον αφορά το σχεδιασμό,το στυλ και τον παραγόμενο ήχο μιας κιθάρας.

Καλα δεν ειμαι και  fan των PRS  αλλα δεν τειθεται θεμα συγκρησης τωρα με αυτες τις καρικατουρες.

Οσο για τους παραπανω μουσικους που ανεφερες, η μουσικη τους ταιριαζει απολυτα με μαι την αποκρουστικη αισθητικη των  οργανων αυτων.

Α, λιγο οff topic, αλλα μη μου πεις  τωρα οτι θεωρεις σοβαρους μουσικους τους foo fighters ετσι??

Α, λιγο οff topic, αλλα μη μου πεις  τωρα οτι θεωρεις σοβαρους μουσικους τους foo fighters ετσι??

Όχι,τους θεωρώ,απλά,εμπορικούς.

Ωστόσο,θεωρώ μεγάλους παίκτουρες τους Mogwai και κυρίως τους Wooden Shjips(αν σου αρέσει η psychedelic rock,να τους τσεκάρεις οπωσδήποτε).

Με μια τέτοια καλικατουρα παίζει και ο Ζαικος, και δεν νομίζω να τον χαλάει καθόλου πάνω στη σκηνή, ούτε και τους αποκατω επίσης. Και μπορώ να σου πω, εχοντας και Eastwood Delta 6 αλλά και μια replica Res o Glass, ότι παίζουν καλύτερα από αρκετές γνωστές μάρκες στην ίδια κατηγορία τιμής.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Οσο για τους παραπανω μουσικους που ανεφερες, η μουσικη τους ταιριαζει απολυτα με μαι την αποκρουστικη αισθητικη των  οργανων αυτων.

εχεις απολυτο δικιο,ουτε 3000 νοτες το δευτερολεπτο δεν παιζουν..... ;D

επισης ισως δεν προσεξες αυτο

(εκτρωματα IMHO)

που σημαινει "in my humble opinion" ,που σημαινει οτι κανεις δεν σε εμποδιζει να σου αρεσουν (εγω απλα τις θεωρω πολυ αντιαισθητικες)

αλλα μη μου πεις  τωρα οτι θεωρεις σοβαρους μουσικους τους foo fighters ετσι??

σοβαροι δεν ξερω αν ειναι (δεν εχω πιει και πολλες μπυρες μαζι τους),ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΗ μπαντα ειναι παντως σιγουρα.

ετσι κι αλλοιως αυτες οι κιθαρες σχεδιαστηκαν πριν απο ....60 χρονια και βαση ενος στυλ (το οποιο μαλλον δεν γνωριζεις και λεγεται art deco) το οποιο θεωρειται κλασσικο οπου και να "εφαρμοστηκε" (αρχιτεκτονικη,διακοσμηση κτλ)

http://en.wikipedia.org/wiki/Art_Deco

διαβασε το λινκ,κατι θα μαθεις  ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου