Silot Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Ωραίος ενισχυτής ! Βέβαια το απαραδεκτο 2λεπτο noodling του βιντεο δεν βοηθαει να το καταλάβει κάποιος, αλλα περα απο αυτο, ο φετινός handwired 15άρης είναι πολύ κοντά στα γούστα μου, και πραγματικα ΩΡΑΙΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ;D ;D (και πανεμορφος... ) Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιος και ΠΟΛΥ εξυπνα σχεδιασμενος φαινεται...και σε λογικη τιμη (1200 ευρω περιπου) Να και ενα βιντεακι με τις full δυνατοτητες του www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Δεν σε πρόλαβα εχθές, ήταν όμως ακόμα ανοιχτός ο βοξάκος και έριξα 2-3 νότες... 8) Μεγειές... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Ωραίος ακούγεται, με γεια! Κάτι παραπάνω από ηχογράφηση? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Thanks guys ! -Superfunk: Νομίζω στην Ελλάδα βγαίνει γυρω στο χιλιάρικο, και ναι, εχω δει το υπερπλήρες βίντεο του PGS απλά ήθελα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου ;D -Longshadow: χμμ, και... πώς σου φάνηκε ? πλάκα δεν έχει ?? -Bloody Sunday: (welcome back !!!!!!!!!!!) Επιφυλάσσομαι ! Ισως κάνω κάτι πιο ολοκληρωμένο απο βδομάδα, θα δούμε !! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Απο βάρος πως πάει? Άπο ήχο άκουσα και απο εμφάνιση απο κοντά είναι 10 φορές πιο όμορφος. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι ιδιαίτερα βαρύς. Νομίζω πως μάλλον είναι λίγο βαρύτερος απο έναν Princeton ή έναν απλό AC15. Σίγουρα δεν είναι ...Boogie (αουτς !!)!! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 -Bloody Sunday: (welcome back !!!!!!!!!!!) Επιφυλάσσομαι ! Ισως κάνω κάτι πιο ολοκληρωμένο απο βδομάδα, θα δούμε !! Θενκς! Ωραία. Τι το διαφορετικό έχει από τον προηγούμενο? Δεν είναι ιδιαίτερα βαρύς. Νομίζω πως μάλλον είναι λίγο βαρύτερος απο έναν Princeton ή έναν απλό AC15. Σίγουρα δεν είναι ...Boogie (αουτς !!)!! Η μεσούλα μου το ξέρει... (συν EV12L συν flight case πάνω - κάτω στον 3ο χωρίς ασανσέρ, σε προβάδικο και συναυλίες...) :( Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2010 1 : Θενκς! Ωραία. Τι το διαφορετικό έχει από τον προηγούμενο? 2 : Η μεσούλα μου το ξέρει... (συν EV12L συν flight case πάνω - κάτω στον 3ο χωρίς ασανσέρ, σε προβάδικο και συναυλίες...) :( 1 : Πολυ πιο γρήγορο attack, λιγότερο μεσαίος, πιο thin top boost κανάλι, καλύτερη σχέση με high gain OD's όπως το OCD, το Sky Blue, ή το Box of Rock. 2 : Αααχ... ξερω ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοεις ;D Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
treloagori Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2010 πολυ καλος θα θελα να τον δοκιμασω να δω πως παιζει σε σχεση με τον anniversary handwired που εχω...μου ακουστηκε ενα σκαλοπατι πιο μοντερνος απ τον δικο μου χωρις να σημαινει κατι.το θεμα ειναι οτι ακουγεται αψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση