Yianniss Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Eπεσε στην αντιληψη μου αυτο το αρθρο...http://www.gibson.com/en-us/Lifestyle/Features/Gibson-USA-American-Icon-824/Default.aspx .. Ποιος ξερει ποσες απο τις κιθαρες αυτες φυγανε για την αγορα ....ελπιζω να μην ειμαι κατοχος μιας απο αυτες....http://www.gibson.com/en-us/Lifestyle/Features/firebird-creativity-1202/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 πω πω καταστροφη οντως...αν πιστευω να κυκλωφορησαν σαπιες κιθαρες και αν κυκλοφορισαν εστω και λιγες πιστυω θα ειναι απολυτως ελεγμενες...αποκλειετε μια αξιοπρεπη μαρκα σαν την gibson θελει να χαλασει το ονομα που καταφερε να κανει τα τελευταια 60 χρονια...αλλα απο την αλλη αποκλειετε να θελει να πεταξει τοσες κιθαρες...τι μπορω να σκεφτω?ισως να μεταφερθουν στο εργοστασιο της epiphone της kramer η τελοσπαντων καποιας θυγατρικης της εταιριας...ισως καποια πειραματικα μοντελα σε χαμηλο κοστος το μονο σιγουρο ειναι οτι με καποιον τροπο κυκλοφορουν ειδη στην αγορα... αυτα απ εμενα καλη σας μερα και προσοχη στις αγορες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Θα σας προτεινα να διαβαζατε λιγο πιο προσεκτικα το αρθρο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 τιποτα δεν ξεφεύγει απο τον Gary ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Ποιος ξερει ποσες απο τις κιθαρες αυτες φυγανε για την αγορα ....ελπιζω να μην ειμαι κατοχος μιας απο αυτες.... Σύμφωνα με την Gibson, καμία... Οπότε no worry ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Σύμφωνα με την Gibson, καμία... Οπότε no worry ;D και πως το ξερεις ρε μαγκα? ;D εγω οπως καθε σωστος Ελληνας πιστευω οτι και παλι οι ΝΕΦΕΛΙΜ θα την κανουν την κουτσουκελα τους.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Μαλιστα θα τις πουλήσουν και πιο ακριβά σαν relic...... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 και πως το ξερεις ρε μαγκα? ;D εγω οπως καθε σωστος Ελληνας πιστευω οτι και παλι οι ΝΕΦΕΛΙΜ θα την κανουν την κουτσουκελα τους.... Γιατί το λέει... η Gibson ;D ;D ;D ;D Τι, λες να... ελληνοποιήθηκαν και οι Αμερικάνοι; :o all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Γιατί το λέει... η Gibson ;D ;D ;D ;D Τι, λες να... ελληνοποιήθηκαν και οι Αμερικάνοι; :o Προτείνω σε έλληνα επιχειρηματία να ανοίξει εταιρία (μαζικής - οι έλληνες κατασκευαστές χειροποίητων οργάνων είναι άψογοι και έχουν πλήρη επαγγελματική συνείδηση) παραγωγής ηλ.κιθάρας στον Κηφισσό ;D ;D ;D Ας μου δίνανε εμένα πάντως ένα Gary Rossigton personally inspected γκιμπσονάκι αντί να το πετάξουνε... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση