tritonas00 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Mια μικρη εμπνευση που μου ηρθε χθες :) Enjoy and comment! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 ωραίος !! http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Enjoy ... σκέτο , χωρίς comment :-X www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Ωραιο....και το συγκεκριμενο plugin για πιανο ειναι πολυ καλο. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2010 Super!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NickP Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Έψαχνα αυτό αρκετό καιρό και τελικά είναι δικό σου! Τα συγχαρητήρια είναι λίγα. Όποιος το ακούει να παίζει σπίτι μου ρωτάει ποιανού είναι... Μη σταματήσεις ότι κάνεις ούτε για αστείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 τουλάχιστον ΕΥΓΕ!Δεν έχω λόγια γι'αυτό που άκουσα.Είναι απλά πάρα πολύ υψηλού επιπέδου κατά τη γνώμη μου για κάποιον που έχει ως hobby τη μουσική!Η μήπως δεν είναι απλά hobby? ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Φιλε,με μαγεψες.... www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2011 Πάρα πολύ όμορφα !!! If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Vasmar οχι δεν ειναι hobby. Αυτη ειναι η δουλεια μου(μαγαζια,λιγο studio κλπ..) Βεβαια εκει που ειμαι,δεν υπαρχει καμια σχεση με το πιανο κλπ ουτε και με αυτες τις μουσικες ιδεες. Αυτα ειναι απλα προσωπικες φαντασιες που μου ερχονται και τις ηχογραφω. Ευχαριστω ολους για τα καλα λογια! :) :) Καλη χρονια σε ολους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση