ffmakis Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Ενα βρωμόψαρο μου έφερε ;D Θα το στείλω στον Μάραθο να ταίσει τις γάτες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Δεν προλαβε καλα καλα να μου τι φερει και μου την αρπαξε μεσα απο τα χερια μου το τερας! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Επιτέλους ήρθε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Δεν προλαβε καλα καλα να μου τι φερει και μου την αρπαξε μεσα απο τα χερια μου το τερας! Τα παιδιά έχουν ένστικτο. Κουδουνίστρα είδε, να παίξει ήθελε ο μάγκας. Να σου ζήσει βρε Πάπια. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ilias73 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν το 'χω πάρει απόφαση ακόμα,αλλά ψήνομαι για μια squier affinity.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν το 'χω πάρει απόφαση ακόμα,αλλά ψήνομαι για μια squier affinity.... Καλά κάνεις. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής. Για σκέψου.... Κι αν κάνεις λάθος; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ δεν το 'χω πάρει απόφαση ακόμα,αλλά ψήνομαι για μια squier affinity.... ααααα και νόμιζα για παιδί όπως το άρχισες ;D ;D @duckino ..... χεχεχεχε ωραίος ο παίχτης www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Σας ευχαριστω ;D ;D Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ προσωπικά δεν πλησιάζω καν την ηλικιά ωστε να μπορώ να ζητήσω παιδί...Εδώ δεν μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου καλά καλά... ;D Έτσι λοιπόν ζήτησα ένα EHX Bass Blogger το οποίο βρίσκεται ήδη στον δρόμο και ελπίζω να ακουστεί και η ευχή για έναν Koch Studiotone...Ζηταω πολλα?? :) Υ.Γ. Το Noiz απ ότι φαίνεται απέκτησε αρκετά καινούρια μέλη...Να σας ζήσουν μάγκες!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2010 Με μέγιστο budget τα 150€,τί από τα παρακάτω να χτυπήσω;(εκ μέρους του Αϊ Βασίλη): - μια μεταχειρισμένη Yamaha Pacifica(τώρα έχω μια Epi LP Special II) - Pigtronix Envelope Phaser EP-1(αμεταχείριστο) - Pigtronix Attack Sustain(αμεταχείριστο) please help ??? :-\ https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση