audiokostas Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Και πρόσφατα το συζήταγα με ένα φίλο το κομμάτι. ΜΑζί με το WW & Song...... ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 WW & Song...... ;) ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PRE-POST 11 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 εγώ έτσι το θέλω το groove μου μπαρουτοκαπνισμένο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 εγώ έτσι το θέλω το groove μου μπαρουτοκαπνισμένο... ;D Ετσι μπραβο, τωρα μιλαμε σωστα, υπαρχει φως στο βαθος Δε μπορω να καταλαβω ρε μαμωτο γιατι ντε και καλα το groove ειναι προνομιο των jazzιστων και των πικι ποκο μπασοντραμερ Αντε μη βαλω κανα Purple τωρα εεεε? Οχι ρε, ΘΑ ΒΑΛΩ ;) Deep Purple - Maybe i' m a leo (Live 1972) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Παντελονατα πραματα ... Σαν τις περμανάντ των Whitesnake.. ;D ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Δε μπορω να καταλαβω ρε μαμωτο γιατι ντε και καλα το groove ειναι προνομιο των jazzιστων και των πικι ποκο μπασοντραμερ Γιατι το groove ειναι "προνομιο"/χαρακτηριστικο της μαυρης μουσικης. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι το groove ειναι "προνομιο"/χαρακτηριστικο της μαυρης μουσικης. μπουλσιτ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 μπουλσιτ Δεκτον, αντε πεισε μας λοιπον, οτι η σαρδελλα ειναι αστακος.. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 δες μερικα απο τα παραπανω βιντεο να δεις κατι αραπηδες ολοασπρους (δεν λεω για τα πρωτα βιντεο) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2010 Tα ειδα, γιαυτο σου απαντησα Αλλο πραμα το κοπανημα, αλλο το γκρουβ. Διαφορετικες σχολες, μην πας να τα παντρεψεις με το ζορι Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση